2012-10-03

Morgonläsning

Ni kanske inte finner så mycket här, men titta in hos Cyclesport och läs om mig där istället. Som ett tillägg till den artikeln kan jag nämna att på min 12 man långa lista har nu sex åkare bestämt sig för Falu CK till nästa år. Kul att det äntligen blir av!
För att starta ett lag i cykel behövs sponsorer, ledare och cyklister. Det svåra i det hela är att man inte får en del om man inte också har dom andra två, lite moment 22. Nu har vi genom smarta drag, lite tur och långsiktigt tänk plötsligt det antal cyklister som krävs. Det ska bli riktigt kul att tävla med fler grönvita nästa år, senast vi kunde köra som ett lag i Falu CK var när Jens Westergren härjade i Svenska cupen (blev trea totalt 2007). Då gjorde vi det som MTB-cyklister, en triathlet och någon inlånad åkare.

Efter att ha läst artikeln så hoppas jag väl att även Motala gör comeback till nästa år... Jag vet att en annan klubb kommer göra en nysatsning och presentera ett slagkraftigt lag och jag har hört rykten om att något nytt gäng kan vara på gång. Cykelcity byter namn och blir halvnorskt, men bra att laget som sådant finns kvar och att licensen hamnar i Sverige. Har ni något nytt på skvallerfronten att komma med?

Kort om mitt egna cyklande också då. Hade ju tänkt cykla hem från jobbet igår men jag jobbade norr om Falun, blev sen och hann inte tillbaka till kontoret innan jag skulle iväg med sonen till innebandyn. Så cykeln står på jobbet och ska väl hem idag istället. Hade ju planerat att köra Onsdags-VM idag men frun ska jobba kväll så det är ytterst osäkert, hade annars detta pass som ett viktigt nyckelpass inför Kumla-helgen som väntar. Nu lär jag veva igång arbetsdagen, vi hörs!

2 kommentarer:

 1. Coolt med ett lag.

  Fick en idé om att ni kanske kunde ha ett utbyte med velodrom cyklisterna, tex de ställer upp med några spurtare och ni med några i uthållighetsgrenarna på bana.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilka bancyklister tänker du på då?

   Radera