2012-10-16

Laddar om

Två bilder som min fru tagit denna helg

Igår och idag har jag ätit onödigt mycket. Det behövs ibland. Jag har inte heller cyklat en meter, sådant behövs också ibland. För att ändå upprätthålla någon form av fysik så ska jag försöka släpa mig till Onsdags-VM imorgon. Kanske iförd ledartröjan? Men det känns inte rätt på något vis.
16:30 är tiden för Onsdags-VM imorgon. Missa inte! Ni får åka MTB också.

Tror jag ska försöka slappna av och gå och lägga mig tidigt i kväll. Hade ju en hektisk vecka förra veckan, vilket i sin tur ledde till att inkorgen svämmar över nu när jag ska ta det lugnt. På grund av att jag inte la speciellt mycket tid på mejlandet förra veckan, så ska jag få äta upp det denna vecka. Men det går ju att lägga in periodvis och är inget akut. Sömnbehovet känns ganska akut, om vi säger så...

Ska strax iväg på Filips innebandy och testa på det här med att leka ledare där också. Ska bli spännande. Kommer dock inte ställa mig på planen i shorts och T-shirt riktig än, men funderar på att ta med min gamla klubba. Annars vill ju jag helst vara en kostym-coach, men jag tror inte det funkar så bra i åldern 5-7 år.

4 kommentarer:

 1. Passa på att använda tröjan så länge du kan. Du har ju förtjänat den!

  SvaraRadera
 2. Helt rätt! Kör ledartröjan på innebandyn. Kan det bli tydligare?

  SvaraRadera
 3. Jag har lite bilder på dig från i helgen, något du är intresserad av?
  Jag kan maila dem isåfall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men givetvis! henrikoijer@gmail.com

   Radera