2012-10-31

Vardagsbekymmer

Kom iväg sent i morse. Soluppgången värmde gott trots fem kallgrader. Bytte kassett mellan hjul för att säkerställa jobbpendling med fincykel och vinterhjul. En enda lång tempopendling hade blivit lite för hårt för mina tunna ben, så jag körde en 20 minuter lång intervall, sju minuter vila efter det och sedan sex minuter i motlut. Därefter lugn cykling in till jobbet.
Hoppas detta gör susen.

För att spara på benen så åkte jag buss hem. Hade eventuellt tänkt cykla hem på fredag men det tycks bli massor av regn då, och det känner jag inte för med rentvättad cykel innan avfärd till tävling. På bussen så blev en tjej plötsligt åksjuk och behövde påse, jag höll en liten genomskinlig rackare i handen men trodde inte den skulle räcka till. Så plötsligt fick jag syn på papperskorgen som jag langade fram i sista stund. Räddade en potentiellt jättetrist situation.

Eventuellt tar jag bilen till jobbet imorgon, för att kunna få hem cykeln utan att behöva cykla på den. För imorgon är det ju vilodag. Men cykeln behöver hem och fredag verkar det som sagt bli regn. Har idag fått nytt reglage, så jag kan byta ut det trasiga och ska nog slänga på en fräsch styrlinda när jag ändå är där och rotar.

3 kommentarer:

 1. Gul styrlinda är poppis just nu!! // Paddlarn..

  SvaraRadera
 2. Gode gud vad jag är glad att jag inte bor i norra Sverige

  //Stefan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Norra Sverige är säkert jättefint, precis som här i södra Sverige.

   Radera