Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-08-26

God förmiddag

Nya fästen till GoPro-kameran, ett GoPro Chest Mount Harness och en Roll Bar Mount

Ska försöka prova chestyn i kväll när jag rullar en sväng och se om det blir bra. Blir det bra så kör jag chesty på Finnmarksturen, blir det dåligt så kör jag nog rollbarmounten på styrstammen. Eller gaffeln? Eller sadelstolpen? Mycket nu.
Idag jobbar jag länge, från ungefär halv sju till så länge jag orkar. Behöver jobba ikapp några timmar eftersom jag tappade några igår för fotograferingen. Skulle behöva fixa mitt framhjul, stansa däcket, rulla en sväng, tvätta hojen, packa och så vill jag kolla på innebandy klockan 18.00 då IBF Falun spelar i Hotel Bergmästaren Cup. Vet inte riktigt när eller hur jag ska hinna allt. Men det löser sig nog. Blir inget fredagsmys i alla fall då familjen åker till Stockholm idag för att fira barnens kusin och gå på 5D-biopremiär i Kista. Ibland trillar det in lite olika eventinbjudningar i inkorgen, oftast i Stockholm. Det skulle vara kul att gå på allt men dels bor jag inte på gångavstånd och denna gång krockar det med Finnmarksturen också, men övriga familjen går dit.

Igår bloggades det om min blogg:
Mattias Reck och Mikael Flockhart rapporterade om nya Monark LC7 och Linus Dahlberg skrev i förrgår följande om sin bloggtrafik...:
"...antalet unika besökare ligger kring ett stadigt 100-tal om dagen och rekordet så här långt, om jag nu får avrunda lite till min fördel, på 200 unika besökare under en och samma dag."
Och i ett senare stycke:
"Ska jag gå ner mig i lite fler detaljer kan jag berätta att en tredjedel av trafiken skyfflas hit från storbloggaren Öijer som nu gett cykel en plats i bloggarnas finrum i och med utmärkelsen ”Dalarnas bloggare 2011″."
Kul! Och tack för att ni länkar till mig.

Missade ni Liquigas uppvisning igår på den 6:e etappen av Vueltan (eller bara vill se det igen...) så kan ni se det här:

1 kommentar:

  1. Förklara gärna sen hur du gör för att få fast rollbaren.

    SvaraRadera