Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-08-06

Sony Ericsson Xperia Neo

Så här ser Sony Ericsson Neo ut, eller min nya bästa vän om ni så vill. Jag har nämligen ett färskt exemplar här bredvid mig. Jag kommer ha en spännande tävling tillsammans med Sony Ericsson här i bloggen lite senare i höst, håll utkik efter den!

Det är min första smartphone även om jag har en på jobbet också. Jämför vi Neo med Sony Ericssons flaggskepp Arc så är det inte mycket som skiljer. Neo är lite mindre än storebror Arc och skärmstorleken är 3.7" på Neo och 4.2" på Arc. Neo har å andra sidan två kameror, en på vardera sida vilket är perfekt om man gillar att ta självporträtt eller kanske ha videosamtal. Ni som känner mig vet ju att jag gillar att ta kort och därför väljer telefon efter hur bra kamera den har. Både Neo och Arc har samma kamera i och den har Sonys CMOS-sensor Exmor R™, 8,1 megapixlar och en maximal bländaröppning på f/2.4 vilket möjliggör fotografering även i dåligt ljus. Filmar gör man i 720p HD och gårdagens Videoblogg filmades med min telefon. Att mitt val blev Neo före Arc beror främst på storleken, jag behöver inte den största displayen. Ska ju bli helkul det här!

2 kommentarer:

  1. Ah, tävling, då räknar jag iskallt med att jag kommer att vinna en Xperia Active som håller för att ligga i fickan under en mtb-tur. Du kanske tom kan hälsa SE att dom bör släppa den snarast möjligt...

    SvaraRadera
  2. Och jag skulle vara nöjd med en som tål att ligga stilla på skrivbordet...
    /Jonas

    SvaraRadera