Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-08-30

Springer naken genom stan om Kessiakoff vinner vueltan

Eller #springernakengenomstanomkessiakoffvinnervueltan som hashtagen heter på Twitter. Jag skrev nämligen att jag skulle göra just det efter etappen i förrgår, då det var ett rejält berg som avslutning och Fredrik återigen gick in topp tio samt avancerade till fjärde plats totalt.
Vad jag inte hade räknat med var att fler som ville springa nakna genom sina städer. När jag Twittrade om att vi var tre stycken som skulle göra det så anslöt sig fyra till så vi blev sju och igår blev vi åtta stycken nakenlöpare. Det kanske är så att män (för det är bara män som anmält sitt intresse...) hemskt gärna visar sin glädje genom att springa nakna genom städer, men att det alltid varit en undertryckt form för att uttrycka sina känslor. Kan ju kanske bero på att det A inte är så normalt och B dessutom kan vara olagligt...
Så om Fredrik nu går och vinner Vuelta a España totalt så kan ni förvänta er att se nakna män springa genom följande städer:
Uppsala
Lund
Malmö
Stockholm (2)
Helsingborg
Falun (2)
Det kan alltså vara läge att hålla barn, gravida, äldre och hjärtsvaga människor inomhus då.

4 kommentarer:

  1. Lägg till en i Halmstad också. Tror dock jag cyklar istället. Naken, men iförd hjälm.

    SvaraRadera
  2. Vi får be Roberto ta upp detta på tv så att hela cykelsverige springer nakna!

    SvaraRadera
  3. Jag springer naken genom stan om han inte skulle vinna totalt :-P

    SvaraRadera
  4. Man kanske skulle civilisera det hela en aning och sen dra igång en ordentlig kampanj. Det enda attributet är en armvärmare på lämpligt ställe.

    SvaraRadera