Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-08-11

Kämpa!

CX-temperatur ute idag. Gör mig inte direkt mindre sugen på att limma däck och nöta av och påstigningar samt trapplöpning med cykeln på axeln. Ett problem att lösa är det här med tubhjul. Alltså, kolfiber är ju väldigt läckert och oftast lätt också men jag kan inte ens räkna upp alla plasthjul som jag skrotat genom att utsätta dom för CX. Endast ett framhjul har lyckats överleva. Frågan blir därför om jag ska satsa på extra kraftiga kolfiberfälgar eller om jag ska ha metallfälgar...

Appropå CX, så kör Dalademokraten Cykelvasan på Sportens första uppslag idag, läs artikeln här:
Vem tror ni vinner? Gustav Larsson, Magnus Darvell, Tim Böhme, Jesper Dahlström, Johan Landström, Mikael Flockhart, Calle Friberg, Lars Bleckur, Fredrik Edin, Fredrik Ericsson, Matthias Wengelin, Linus Dahlberg eller kanske någon annan?
Linus åker i CRT tillsammans med Bleckur och Edin så dom bildar ett starkt lag. Team Kalas Har Darvell, Wengelin och norska mästarn Fagerli så dom är också starka. Gustav Larsson har bland annat ett OS-silver i tempo så han får ju också anses som hyfsad.

2 kommentarer:

  1. Tjenare,
    Riktigt bra blogg du har, brukar gå in och koll varje dag vad du har skrivit :)
    Har själv en blogg som jag skriver mest för skojs skull, men nu har jag fastnat i lite bloggtorka under somarn :( Men nu till det som jag undrade över. Det är så här att jag började med att cykla MTB i fjol och jag fasnade i MTB träsket direkt. I år så är jag anmäld till CykelVasan och nu undrar jag vad du brukar åka på för däcktryck? Jag har testat lite olika tryck och tycker väl mest om lite hårdare tryck men man är ju också orolig för punktering. :( Och sen hur brukar du ladda dagarna innan ett lopp? Har du några mer tipps så får du gärna komma med det :)
    Mvh Fredrik P

    SvaraRadera
  2. Jag tror Gurra L tar hem det före Darvell och Micke F. Micke får ju anses vara en joker då han laddat med fetaost i Grekland.

    SvaraRadera