Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-05-28

Långtur = Kort skitrunda

Det började ju bra med motvind och hög intensitet för att försöka hinna med en långrunda sent på kvällen. Räknade väl med att vara hemma vid 23 ungefär. Kom dock bara en mil hemifrån...

En punktering har väl ingen dött av kanske ni tycker och tänker där hemma. Inte jag heller. Men när man inte kan få av däcket för att laga punkteringen, då är det värre. Brukar ju inte använda däckavtagare då jag efter några år med däckbyten lärt mig att få av däck ganska enkelt. Gick dock inte idag. Fram med däckavtagarna och gjorde ett försök. Knäckte båda. Försökte lite med skruvmejseln från multiverktyget men det dög inte. Behövde något annat också så jag gick och letade i diket en stund till jag hittade en hink som jag kunde stjäla handtaget ifrån. Bände så en stund med det och mejseln men gjorde mer märken i fälgen än att få loss däcket. Gav upp.
Cyklade sedan hem med skiten. Hade som tur var bara pyspunktering så jag kunde stanna och pumpa då och då och slapp åka på fälgen. När jag kom hem så plockade jag fram lite mer verktyg och lyckades knäcka dagens tredje däckavtagare innan en från Mavic kom in och räddade dagen. Efter mycket om och men så har jag alltså fått av däcket nu. Men jag tror inte att jag kommer sätta tillbaka det då jag inte vill bli stående fler gånger.
Ruggigt förbannad var jag i alla fall och nu lär jag dra på långvända imorgon istället. Med min MTB. MEN JAG ÄR INTE BITTER!!!!!!!1111 Har i flera dagar sett fram emot den här rundan som jag skulle ha kört i kväll, behöver också få något lägre pass i kroppen innan Vätternrundan. Tror det kan vara klokt och kul.
Men det där däcket alltså... Hjulet måste ha byggts runt däcket, så hårt satt det.

Glöm inte att ni kan rösta på Dalarnas Bästa Bloggare 2011, varje dag!

4 kommentarer:

  1. Så går det när man skrattar åt andras punkteringar.

    *dansar sexy victory dance*

    SvaraRadera
  2. Ja, och vilken punkadag sedan då. Jens W punkterade fyra gånger idag!!!!

    SvaraRadera
  3. Och Lina-pina också tydligen. Misstänker en konspiration jag.

    SvaraRadera
  4. Och crosshandtaget passade inte... Missärdag idag alltså

    SvaraRadera