Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-05-10

För trött för det här

Fint idag på Girot. Kollade inte så mycket, men på slutet kikade jag. Starkt av Vacchi, Farrar, Team Leopard TREK och alla andra som på något vis hedrat Wouter idag. Väldigt sorglig, rörande och bra TV-sändning.
Jobbade halvdag idag för att vårda Filip på eftermiddagen. Filip som ju hämtades från dagis igår med Feber. Vi har hunnit med ett besök på vårdcentralen, ett besök på Sportson för inköp av slang till 16", ett snabbt besök på affären för diverse nödvändigheter +glass, tusen cykelvarv runt gården, duschlek och TV-mys framför Dora, Tom & Jerry, Händige Manny och allt vad dom heter. 
Jag är riktigt trött nu och har en opackad väska bredvid mig. Imorgon ska jag på kurs/utbildning eller vad man nu ska kalla det för. Den hålls i Gävle och inkluderar övernattning där så jag lär väl packa en påse godis eller två. Hade en galen plan på att gå upp vid fem trots att jag inte behöver det bara för att kunna träna innan vi åker mot Gävle. Men jag är så trött att sömnen troligtvis ger mer än vad en värdelös morgonträning skulle kunna ge. Att ta med löparskor till Gävle skulle ju vara ett alternativ, men jag vill gärna ha hela ben till helgen.

Stort grattis givetvis till Oscar som blivit pappa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar