2011-05-14

Tjockt

Dagen har varit fullspäckad med aktiviteter.. Vi började dagen med att åka till Borlänge efter frukost. Någon hade nämligen glömt nycklarna på jobbet och då Ronya jobbar 12 timmar idag så fick jag ta med mig kidzen dit. På hemvägen handlade vi på Willys här i närheten också och kom hem lagom till lunch.
Det blev en riktigt tjock pannkaka (5+5+10) som nu är slut

När vi ätit upp lunchen besökte vi Lugnet och simhallen där. Badade och stojade till stället stängde, då satte vi oss och åt ett litet mellanmål på en innebandyläktare innan det var dags att åka hem igen. Jag hoppade i cykelkläderna och min mor och Lasse kom hit och kollade till barnen som cyklade runt gården samtidigt som jag smet ut på en 17½ minut lång cykeltur. Har ju inte cyklat sedan i tisdags och formen har ju varit allt annat än god. Inget positivt har hänt under dessa vilodagar heller tyvärr. Imorgon ska jag försöka ta mig runt Billingeracet, lyckas jag med det vill jag ändå hamna på poängplats. Vi får väl se hur det går. I brist på form och teknik har jag satsat allt på kolhydratuppladdningen, där är jag fortfarande lika bra som förr.

Här står min före detta och min nuvarande racehoj och tar igen sig. Den före detta racehojen har jag en spekulant på som hade lånat den och min egna har jag ju varit ute och rastat för en liten stund sedan.

2 kommentarer:

  1. Om inte din spekulant är en fortsatt spekulant, skulle jag kunna vara den nya:))Då jag ska till och omg köpa en ny mtb.

    //Tobbe

    SvaraRadera
  2. Utgår att man fått rätt bra betalt om man byter från Rocky Mountain till Bianchi? =)

    SvaraRadera