Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-04-09

Världscupen i MTB livestream på nätet


Fungerar det här så bra så att ni kan se tävlingen, direkt i min blogg?

UCI World Cup 09 Pietermaritzburg XCO lördag 10.30
UCI World Cup 09 Pietermaritz DH - 4X lördag 16.15
http://freecaster.tv/MTB Det finns lite fräna klipp från tidigare tävlingar också på sidan, väl värt många besök. Är inte internet för bra för att vara sant? Live MTB-tävlingar på nätet. Oj oj oj.

Men som ni nu inser så krockar ju sändningen med tävlingsträningen på lördag. Ska vi köra klockan 09 istället? Eller 13? För visst vill vi titta på världscupen i MTB?

Edit 11:57: Har nu sett att damerna startar 11.15 och herrarna klockan 14.00. Alltså borde vi kunna köra tävlingsträningen klockan 10 och komma till datorerna när damerna är runt ett varv in i tävlingen. Meeen ska de verkligen börja sändningen 45 minuter innan start? Jaja, den som tittar får se.
Enda svensk till start i XC-loppen är Emil Lindgren, ska det verkligen vara så här? Alla andra duktiga och talangfulla cyklister vi har då? Ska de sitta hemma och köra testcykel istället?

2 kommentarer:

  1. hmm, tänkte ju cykla den tiden, ska jag skynda mig hjälpa mamma och cykla senare då? Hoppas på en kul tävling iaf, med Emil i täten med Marco Aurelio Fontana och Julien Absalon. :D

    SvaraRadera