2015-07-20

Dalacup i Linghed imorgon!

Dags för en till Dalacup-deltävling och denna gång är det Linghed ni ska till!

Start och mål hittar man genom att sikta på Lingvägen 55 och sedan åka in på Klockarnäsvägen. Det är väldigt begränsat med parkeringsyta precis vid start/mål, så ställ er gärna på Lingheds idrottsplats om ni kommer med bil. Därifrån är det knappa 600 meter till start/mål.

Varvet går Linghed-Enviken-Klockarnäs-Linghed, runt Norr-Lingan. 11 km med två korsningar att svänga i. Beläggningen är fin på hela varvet och ungefär halva varvet fick ny asfalt för ett eller ett par år sedan.
Här hittar ni banan: http://connect.garmin.com/course/6696790

Slutet på varvet, fotomodellen är Jonas Axforsen!

Upploppsrakan sett från målet. Den raka delen mäter ca: 600 meter och lutar svagt uppför sista 400 meterna. Vägsträckan som man ser på bilden mäter ungefär en kilometer.

Anmälan på plats från 18:10 och start 18:30. Gratis att vara med!
4 varv för herrklassen och 2 varv för damer, ungdomar och motionärer.

1 kommentar:

  1. Hej tänkte bara tipsa om att jag just nu kör en tävling på min blogg i samarbete med egoFIN där du kan vinna en jättefin handmålad tavla till dig och en vän http://www.domkallarmighannes.com/2015/05/tavling-i-samarbete-med-egofin.html#.VUd9e9Ptmko

    Om du inte gillar sådan här kommentarer eller redan fått en liknade så ber jag om ursäkt och hoppas du får en bra dag:) kram Joanna

    SvaraRadera