Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-05-09

Backintervaller i Högbo

Trött som en liten bebis var jag när jag cyklade via Jungfruberget upp till Lugnet nu i kväll. Kroppen och knoppen var inte riktigt på topp när jag tog mig till Högbo för att klämma lite backe. Men väl där gick det bättre att ta i och få hjärtat att slå. Hade tänkt köra en uppvärmingsintervall för att väcka kroppen lite men när jag kom in i första branten så hade kroppen redan vaknat så jag gasade på hela vägen. Jag körde fyra vändor med tiderna; 5.50, 5.35, 5.38 och 5.47. Inte direkt några världsrekord, men årsbästa och med förbättringspotential.

Till alla er som undrar; i höjd med denna skylt brukar jag starta uret. Ibland stillastående med ena foten i backen, men idag rullandes i någon km/h.

Efter avslutat flåstrams så lekte jag lite också. Tittade lite på det klassiska Triathletfiltret som Stefan Carlsson bjöd Långa Lugnets deltagare på ett år. Åkte också The Enemy Within och träffade på spadfolket. Tänkte lite på hur fin den handbyggda stigen skulle vara som en avslutning på Långa Lugnet. Kanske rulla ner den, sluka Mördarbacken "light" och sedan återvända ner till stadion för medalj och eftersnack.

3 kommentarer:

  1. Hej! Vet du vad det är för höjdmeter i Högbobacken? Och åker du ända upp till Kårestugan?

    SvaraRadera
  2. Det är ganska precis 100 höjdmeter från skylten där jag startar klockan till där asfalten övergår i grus uppe vid Kårestugan och jag stoppar klockan.

    SvaraRadera