Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-03-16

Om våra proffs

Har ni inget snaskigt, kul eller intressant att säga om våra proffs?

Idag kom jag att tänka på Thomas Gotland Lövkvist. Han inledde väl sin cykelkarriär på MTB, om jag förstått rätt som 15-åring. Började på Skara cykelgymnasium och inriktade sig på landsväg. På Skara har de en tempobana med tider sparade från alla år. En gång åkte Gotland ut dit ensam och slog rekordtiden. Men när han kom tillbaka och berättade det, så trodde ingen honom. Så han åkte ut igen och denna gång hade han med sig folk som såg honom ta en ännu bättre tid. Det gäller att vara grym om man ska lyckas.

Har ni andra historier om våra proffs eller kanske vill rätta mig angående denna?

2 kommentarer:

  1. Det året Roddarn körde i Spårvägen så hade de en träningshelg på vår/vintern i stockholmstrakten och då alla fikade på passet på lördagen körde roddrn vidare och anslöt efter fikat, men på söndagen stannade han med och fikade och köpte en hel princesstårtelängd och tryckte i sig!!!!

    SvaraRadera
  2. Ah, mina hemtrakter. Temposträckan som jag tror åsyftas går längs riksväg 184 mellan Skararondellen (i Lidköping) och Lidköpingsrondellen (i Skara) och åter. Mäter runt 37-38 km, bred som en motorväg och sydväst i sidan hela vägen. En given referens i området!

    52 minuter på linjecykel nån gång 2007. Fast då var vi tre.

    Gotland körde enl. sägnen på 14 minuter med en fot i flaskstället och den andra i lös clipsrem.

    SvaraRadera