2019-08-27

BAAM - fyra timmars cykling!


Hej och god morgon i ottan!

Har stora ambitioner med min träning nu så det knölas in timmar här och där. Igår kom jag hem när det mörknade och nu ska jag ut när det ljusnar. Timmarna ska in.

Gårdagen började ju med cykling till jobbet. Enkel pendling så det var inget att orda om, mest bara skönt att trampa lite. Eller ja, det var ju det där med cykelbaneslalomen också:

På eftermiddagen efter en dag på jobbet så var det så dags för den längre turen. Hade tänkt att jag skulle tänka ut en runda på jobbet men jag hann inte ens tänka på rundor för det låg på så mycket att stå i. Men jag bestämde mig för att börja cykla och sedan hitta på något längs med vägen. Började med att ta sikte på Sifferbo, sedan blev det Gimsbärke och så en väg ut till något ställe som hette Båthusen. Fint ställe och jag hade sett på kartan att jag där kunde ta en stig till en grusväg. Den stigen var ett litet helvete, men jag hittade i alla fall en fin strand skyddad i skogen.

Ta-da!

Efter att ha gått med cykeln 3-400 meter till närmsta grusväg så bestämde jag mig för att inte dra sådana chansningar igen. Turen gick på grusvägar och skogsvägar till Helgbo-Solberga-Solarvet-Oxberg-Grycksbo och Österå. Blev en fin runda i solnedgången och jag kom hem ganska precis innan det blev helt mörkt.

Fint som snus! Alltså riktigt fint på riktigt, det var en härlig kväll att uppleva från cykelsadeln.

Bilden visar såklart inte exakt hur magiskt det var där.

Det där var väl i stora drag min gårdag det. Nu ska vi skapa något fint av denna tisdag också. Först distans innan jobbet och sedan en cykeltur hem och lite kvalitetstid med Linda.

Vi hörs, hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar