Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2019-08-28

Cykling i soluppgången

Hej och god morgon, cykelvänner!

I förrgår så var jag ute och cyklade in i solnedgången, det var ju riktigt fint det och igår var jag uppe med tuppen och cyklade i soluppgången också. Det var både en fin kväll dagen innan och en fin morgon igår. Möjligen något dimmig i början, men det är ju fint det med.

Jag rullade iväg 04:59 och tänkte mig att se soluppgången från Norlingberg, men för att inte komma upp för tidigt så cyklade jag lite kringelkrokar innan Norlingberg innan jag började trampa uppåt. Tyvärr låg det lite dimma/moln i vägen för solen precis just då, så det blev ingen soluppgång över sjön Varpan som jag hoppats på. Tog mig vidare till "Sveriges finaste stig", Törnbergs väg. Dundrade sedan in i Rogskramlet och bort mot Uvnäs. Körde alltså lite gamla Långa Lugnet classics bort mot Rosberg. Insåg dock att det började bli riktigt bråttom då grusvägen liksom aldrig ville ta slut så jag vek av upp i "Henrik Öijers intervallbacke" och genade därmed en hel del.

Från Rostberg så blev det bara raka vägen mot jobbet. Inte så mycket skoj att rapportera om där.

Det kändes ändå mycket bättre under gårdagens cykling än vad det gjorde i förrgår, sånt är ju skönt att känna. Kunde hålla en högre intensitet utan att det kändes jobbigare. Jag tror ju att när jag cyklar efter jobbet (utan middag..?) så är jag liksom mer trött och därför blir det segare att få någon sprätt på benen. Eller så har jag bara blivit bättre. Eventuellt kan ju också ett intag av koffein (Nocco) där på morgonen ha hjälpt mig något.

När jag skulle hem från jobbet så mötte Linda upp och vi cyklade Runnleden hem. Skönt med lite omväxling i pendlandet och vi fick en fin tur i fantastiskt väder och med lite gott snack.

Det blev några bilder från igår, som ni kanske redan sett på mitt Instagram-konto. Om ni inte sett dom där så bjuder jag på dom nedan.

Just nu ösregnar det och åskar utanför köket och jag ska alldeles strax cykla till jobbet. Det blir ju en upplevelse det med.


Gårdagens morgonpass:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar