Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2019-08-04

Vi blev 6:a av 114 lag i AIM Challenge!


Hej och god morgon från Lindvallen!

Ja, igår blev vi alltså sexa i AIM Challenge här i Lindvallen. Ett mycket bra resultat och vi är nöjda oavsett vad resultatet hade blivit. Sedan är det klart att det är lätt att börja tänka en massa "om". Om vi inte hade gjort våra största missar, om vi bara justerat rutten en aning eller om vi bara varit lite snabbare osv. Det var bara 3,2 poäng från en fjärdeplats och 9,4 poäng till en tredjeplats, så det kändes inom räckhåll. Hanna och Stefan blev trea, dom hade vunnit om dom inte kommit 7-8 sekunder försent till målet. Om inte om fanns... Om Hanna och Stefan hade hunnit i mål i tid så hade det varit 18,3 poäng till tredjeplatsen och då är det ju genast lite större avstånd. Vi är som sagt nöjda ändå och var nöjda även innan resultaten blev offentliga.

Vi var ju egentligen här för att ha roligt och i andra hand göra en bra prestation. Eftersom vi höll oss positiva genom loppet och hade ork kvar hela vägen så tyckte jag att det gick bra.

En av dom större missarna vi gjorde var att vi i början cyklade för långt längs en väg och sprang i skogen med ett gäng andra och letade efter kontrollen i fel bäck. Sånt som händer kanske och det är ju alltid lätt att följa andra... En tröst i sammanhanget var att vi var först med att inse att det var fel bäck. Vi hann med någon mer felsväng också, men vi hittade också några riktigt bra vägval som väger upp. Det mesta gick bra och vi hade inga andra nybörjarmissar tycker jag.

Ett kul och proffsigt arrangemang. Vi käkade pizza efteråt och lyckades hålla oss vakna från målgången klockan 16 till prisutdelningen klockan 22.

Idag är det en ny dag med nya möjligheter. Först ska det badas på Experium, sedan cyklade i Rörbäcksnäs innan vi avrundar med att cykla lite längs Cykelvasans bana. Vi kan nog bli trötta även idag.

Ser ni den där läskiga typen nere i hörnet? Det är jag...

Jag tog också några bilder igår, vlogg kommer på min YouTube-kanal alldeles snart. Vi hörs snart igen!












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar