Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2019-08-26

Zwift vs bilben

Hej och god morgon!

Unnade mig ett pass på Zwift när jag kom hem igår kväll. Har ju anmält mig till det där Zwift Academy och insåg väl först igår att det inte räcker med att köra åtta workouts och fyra race. Man ska köra samtliga åtta workouts som erbjuds plus fyra race. Jag hade fått för mig att det räckte med att köra totalt åtta workouts(vilka som helst), och inte att var och ett av totalt åtta pass skulle bockas av. Så nu lär jag ju plötsligt kämpa och planera rätt mycket för att få ihop det där. För man kan inte bara välja och vraka. Workout 3 som jag körde igår håller på till på tisdag, sedan tar workout 4 vid och så vidare. Vi får se hur det går. Något som sporrar lite mer i alla fall så det är ju bra.

Gårdagens pass var precis lagom efter över sju timmar i bil. Det var ett sprintpass så det var mestadels lätt med några kortare och mer intensiva perioder. Femtioåtta minuters trampande var dock precis vad benen behövde för att köra ur det värsta ur bilbenen.

Min förhoppning är nu att mina ben idag ska vara något bättre än om jag inte hade kört passet igår. För idag ska jag köra distans är tanken. Blir hur gött som helst då jag saknar just distans. Tänkte försöka klämma till med några pass i början av veckan här inför Bockstensturen i helgen.2 kommentarer:

  1. Du kan köra passen när du vill Henrik, bara gå in under "Training" och sedan ligger Zwift academy 2019 längst ner. Passen räknas även om du kör dem solo. Så du kan planera in och köra dem när det passar dig. Däremot måste du köra 4st gruppcyklingar/race som går enligt scheman i appen men det går ju många gånger om dagen så det borde gå att klämma in. 35 dagar kvar innan ZA stänger.

    /Martin B

    SvaraRadera