2019-01-30

Jag klarade det!

Hej och god morgon!

Tidig start på dagen idag men så somnade jag också tidigt igår, så jag har ändå fått sova ordentligt. Försöker få till lite mer sömn och återhämtning nu så att jag ska bli så pigg och stark som det bara går. Var riktigt trött igår kväll, somnade på en sekund ungefär vilket väl är ett tecken på att det behövdes.

Så nu är jag redo för en ny dag. Börjar med blogginlägg, sedan står frukost och snöskottning på schemat. Dagen rullar sedan vidare med jobb och faktiskt så ska jag försöka få till rid-onsdag denna gång. Det är också innebandyträning för Filip, jag ska handla lite och så kommer förhoppningsvis en person som köpt en frys av mig. La ut frysen till försäljning på Facebook och har sedan dess fått 15 intressenter, så såld blir den.

Det om dagen. Igår så körde jag den traditionella jobbpendlingen på 80-85% av max och snittet landade på 83%. Jobbigt, precis som det ska vara. Precis som dom senaste gångerna när jag tryckt på till jobbet så har jag sedan haft vingelfart på slutet på hemcyklingen. Det känns ändå bra att träningen tar så pass.

Några bilder från igår:
Redo för avfärd. Efter att i sista stund fått byta slang pga punktering.

Nästan framme på jobbet. Nu kom jag ju i väg några minuter för sent, men ändå skönt att känna att det blev ljust mot slutet av cyklingen. Garmin-datorn slog om från nattläget till dag-läget också vilket inte har inträffat under en jobbpendling på evigheter.

Sen så skulle jag hem också. Det gick i vanlig enkel distansfart. Började känna mig energilåg efter en halvtimme ungefär, hela cyklingen tog 1.21.

Här stannade jag för en bild. Inget märkvärdigt egentligen. Men klockan hade precis räknat ihop 47 minuters cykling och det innebar 2000 tränade minuter under januari månad. Ett delmål nått!

Apropå det så tänkte jag ändå lite på det när jag cyklade. Att jag trots fem sjukdagar når målet gör det lite extra skönt. Men dom där fem sjukdagarna har ju också en del i att jag inte klarat Kompiskampen på den höga effekt som jag önskat. Jag har ju ändå varit sjuk i tre omgångar sedan senaste kompiskampen och faktiskt bara fått tre veckors träning sedan senaste omgången. Ändå så sätter jag pressen på mig själv att försöka nå nya höga nivåer. Klart att det blir lite tufft. Å andra sidan så har träningen fungerat riktigt bra så snart sitter den där.
Idag blir det vilodag och imorgon blir det kompiskampen, frågan är bara på vilken snittwatt...

Hem kom jag, helt slut var jag och satte mig för att hetsäta en stund. Sedan fick jag ont i magen, blev trött och så vidare.

Ja, nä. Bra pass igår, idag blir det härlig tid med barnen och så kör vi träning imorgon igen. Vi hörs!

1 kommentar: