2019-01-02

Hajpad start på 2019 och ett nytt nyårslöfte!

Hej och god morgon på er!

Hoppas att ni haft en bra start på det nya året och att ni givetvis också får en god fortsättning på året. Jag startade det nya året riktigt hajpat och var så taggad. Gott om sömn och redo för alla nya möjligheter. Igår skrev jag ju om min träningssammanfattning och vikten av kontinuitet, i det inlägget så skrev jag också om att jag satte minst 2000 minuter i månaden som ett nyårslöfte. Under gårdagen så bestämde jag mig för en annan grej också och det är att jag ska köra utmaningen one hundred pushups. Eftersom jag ska köra Vasaloppet så känner jag ett behov av att bättra på min överkroppsstyrka. Så jag kör så långt som jag kan på den utmaningen. Ser därför fram emot träningsvärk ett antal veckor framöver, det har redan börjat...

Vi tog en kort promenad runt här där jag bor igår mitt på dagen, vi gick förbi Näset och Gullnäsgården. Fint värre med lite härlig sol också.

Lite bilder från gårdagens träning. 10x4 min lågkadens.

Ja, eftersom jag var hajpad så blev det också bra untz i träningen. Körde 10x4 min lågkadens på min beräknade FTP. Det är ju bara det att min beräknade FTP beräknades före dom senaste fem sjukdagarna. Min FTP är inte riktigt där nu märkte jag igår. Ändå så fortsatte jag trots att det tidigt i passet kändes svettigt. Om jag hade varit klok så hade jag justerat ner motståndet, istället så bet jag ihop och körde igenom passet. Belönades för detta med 72 timmars rekommenderad återhämtningstid.

Senare idag så får ni ett inlägg med mitt träningsupplägg nu för mitt andra block av vinterträningen. Missa inte det!

1 kommentar:

  1. Oj! 72 timmar på ett så relativt kört pass, måste varit extremt tufft podmässigt!

    SvaraRadera