Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-12-25

Rapha dag två, minus tio och regn!

Hej och god juldag!

Här har vi kommit hem igen och lagt lite barn efter en stund i pulkabacken. Innan pulkabacken så var vi hos min mor och firade jul tillsammans med min bror och hans familj. Samt givetvis mor och Lasse. Det var mycket trevligt med god mat och julklappar åt barnen. Innan vi firade jul hos min mor så firade vi jul med mina barn hos mig också. Mycket julfirande blir det ju dagar som dessa. Här hemma så var det julklappar som stod på schemat. High life för barnen och därmed också för oss vuxna.

Innan barnen kom hit idag så hann Linda och jag cykla med Frej. Det blev ingen klassisk Frej-stafett idag utan eftersom förmiddagen var barnfri (bortsett från att vi adopterat Frej till vår son) så kunde både Linda och jag cykla samtidigt. Det var minus svinkallt i morse och även om temperaturen hade lovats att stiga så var det kallt. Ungefär halvvägs ut på rundan så steg temperaturen med fem grader på typ en timme och det började bli riktigt trivsamt. Sen vände det snabbt igen och började regna vid minus tio. Mycket exotiskt!

Om det gick hyfsat lätt i Skåne igår så gick det väl lite tyngre idag. Tyngre cyklar, tyngre däck och dessutom med lite timmar i benen redan. Jag var pigg i början men började väl mattas mot slutet också jag. Alltid lika skönt. Nu har vi bara typ 34 mil kvar innan 2018 börjar!

Men vi tog oss runt trots dåligt plogade cykelbanor, långsamma cyklar och massor av minusgrader. Så 62-63 färska kilometer in på kontot! Kul att cykla med både Linda och Frej. Efteråt så käkade vi lite här hemma och drack kaffe. Göttans mos och sånt vi borde göra oftare.


Ett par bilder från Frej:

Å lite Garmin-data:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar