Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-12-27

Rapha Festive 500, dag... 4?

Hej!

Det börjar bli mycket cykling nu. Fyra dagar med distans och dagen före det så kördes det ju Zwift också, så totalt fem dagar i rad med cykling. Distanspassen har varit lågintensiva för mig och egentligen var det bara det första passet i Skåne som var riktigt långt tidsmässigt med nästan fyra och en halv timme. Senaste tre dagarna har gett lite drygt tre timmar per dag vilket ju ändå är överkomligt.

Linda och jag har kört ihop på tre av dom fyra distanspassen. Idag körde vi ihop lite på riktigt också då hon bromsade mer än jag räknat med i en korsning så jag liksom nästan välte över hennes bakhjul. Lyckades dock klara mig utan något fall den gången. Vi har ju lite olika ingångsvärden i det här också där jag ju tränat cykel så himla länge och kört vinterträning på isiga och moddiga vägar under alla år. Linda är kanske mer van med cykling utan snö. Så jag har väl viss fördel där kan vi säga.

Ett av målen för dagens runda var att kolla på "pepparkakshuset" här i Falun. Det är ett reklamföretag som klätt sin fasad i pepparkaksliknande design:
Ett bra ställe att stanna på om man är hungrig?

Vi har också sett på Internet att det finns snöskulpturer i Falun, Svärdsjö och kanske framförallt Djörmo. I Djörmo (jo, det heter så..) så ska det finnas en fyra meter hög snöelefant (källa: http://www.dt.se/dalarna/se-den-gigantiska-snoelefanten-lika-hog-som-garagetaket). Det gäller ju att ha mål med sin cykling. Det blir dock inga snöelefanter imorgon, men kanske någon annan dag?

Vi hann inte speciellt långt idag innan det började bli mörkt.

En glad cyklist.

En gran i Olsbacka.

Lite suddig bild, men man skulle kunna säga att det går som tåget. Går som på räls och så vidare..

På banvallen kan ingen höra dig skrika. Jag blev positivt överraskad över att dom faktiskt hade plogat den, det trodde jag inte.

Kisspaus.

Vi kortade av dagens runda och yrade runt lite i Falun istället. Det gällde ju ändå att få ihop ett antal kilometer även idag, det blir så mycket kvar till senare annars... Så Linda fick sig en liten guidad tur i dom centralare delarna av stan kan man säga.

Nu är det bara att ladda om inför ännu en cykeltur imorgon. Vilka fler ska ut och samla kilometrar?

2 kommentarer:

  1. Verkar riktigt slitigt det där rapha! Om du vill får du gärna lägga till min blogg bland motionärerna: Pulskurvan

    SvaraRadera