Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-12-07

Tränat med Mathew Hayman, tävlat Zwift och tränat testcykel

Hej och god eftermiddag!

Nu är det strax dags för ridtorsdag då Ebbah har sin ridning på torsdagar. En av stående höjdpunkt i veckoplaneringen. Senare i kväll tänkte jag försöka köra ett Zwift-race modell superstort. Över 370 anmälda cyklister nu och många brukar anmäla sig sent. Kommer bli stökigt och skitkul. Hoppas få se många svenskar långt framme.

Men om vi kör lite sammanfattning från dom senaste dagarna... Har behövt hantera en del tråkigheter tyvärr, även om det är sådant som kanske ingår i att leva så är det aldrig roligt.

Men ni får läsa om lite cykelrelaterat istället, då jag inte vill ta det här i bloggen.
I söndags så vann jag ju för första gången ett Zwift-race, i tisdags så körde jag ett race som heter CVR World Cup League Race. Det är en slags försäsong inför någon mer seriös World Cup i Zwift-världen. Körde tre varv i London med jobbiga Box Hill. Blev sexa efter att ha klantat mig på toppen på det andra av tre varv. Det är liksom en brant backe kort efter den längre backen och där gav jag inte allt vilket gjorde att jag blev snöpligt avhängd innan utförsåkningen. Vi var då sju tappra innan topp fem seglade iväg. Hamnade faktiskt med samma japan som jag spurtslog vid söndagens segerlopp. Lyckades spurtslå honom igen och blev sexa. Surt att inte fått köra om finare placeringar när benen ändå var hyfsade.
Vid bergspriset på Box Hill. Strax efteråt hängdes jag alltså av. Körde 4-500 watt uppför för jag trodde det skulle räcka men jag hade nog behövt klämma 700+ watt i den branten.

Preliminära resultat. Mer resultat hittar ni här: https://www.zwiftpower.com/events.php?zid=31139

Igår kväll så tänkte jag träna helt vanlig testcykel. Alltså inget race. Men tänkte ändå köra lite i Zwift-världen för att distrahera hjärnan lite. När jag skulle köra så såg jag att Mathew Hayman var online, så jag passade på att värma upp lite med honom innan hans pass tog slut efter några minuter.
Lite coolt ändå?

Körde 3x8 min. Inte så mycket, men bättre än inget. I kväll blir det race alltså och då blir det både hårt och länge.
Lite snabb analys efteråt. Slitna ben från racet dagen innan och lite för hög effekt för min kapacitet. Nya tag nästa gång!

Glöm nu inte bort att tävla i dagens lucka, cykelkläder från Kalas Sportswear i pris!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar