Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-12-09

Vinterträning i Skåne

Hej och god kväll!

Idag tog Linda mig ut på en runda med fokus på stigar. Vi körde ut till Järavallen och körde ett varv på slingan där. Dubbdäcken rev gott i asfalten i början och det är ju ett rätt öronbedövande ljud emellanåt. Dom är ju inte heller direkt lättrullade eller lätthanterade på knixiga stigar. Men kul ändå att cykla stig och få sladda lite i lera igen, det är vi ju inte bortskämda med i Falun. Där är det ju snö och is ganska så många månader per år. Skoterspår är ju fint det med, men i sommar ska jag ju tävla på stig, så det vill jag hantera bra. Trots trögheten i hjulen så tyckte jag att det funkade rätt bra idag och jag hade riktigt roligt på Järavallens MTB-spår!

Det var cirka sju grader och ganska blåsigt idag, men långt ifrån storm som prognosen hotat med tidigare. Molnigt nästan hela tiden, men vi fick några uppiggande solglimtar också faktiskt.

På väg hem därifrån så blev det mestadels asfalt och totalt så fick jag ihop 2.39 med en snittpuls på 133.

Efter cyklingen så kollade vi lite (jättelite) på vinterstudion, fixade tacos som vi åt, slöade en stund i soffan (mest jag) innan vi gick till ICA för att handla lite. Tog sedan bilen bort och köpte oss en julgran som vi nu har klätt. Redo för julafton! Nu bakas det pepparkakor här och jag ska försöka sno åt mig en bit pepparkaksdeg.

Glöm inte bort att tävla i dagens lucka, än har ni nästan fyra timmar kvar.


Garmin-data:

1 kommentar:

  1. Visst river dom upp vägarna men i slutändan är ljudet riktigt jobbigt gentemot dubbfritt��

    SvaraRadera