Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-12-26

En annan dag med Rapha 500

Hej och god kväll!

Annandagen idag och ännu en dag på cykeln. Milen tickar in ändå och det går rätt så bra, om än långsamt. Skulle man vilja göra det lätt för sig så sticker man givetvis till något varmt land från jul till nyår och cyklar racer för att fixa Rapha 500. Eller så bor man typ i Örebro eller söderut därifrån sett...

Rapha 500 handlar ju om att få in 500 kilometer men jag ser det också som ett utmärkt tillfälle att motivera mig själv till en period med mycket mängdträning. Så det gör egentligen inte så mycket att det går långsamt, det blir ju bara fler timmar då...

Idag har det verkligen snöat jättemycket. Linda var ut i förmiddags när snön låg djup. Mitt pass var under eftermiddagen och då var det mesta plogat. Visserligen var det kallt och regnigt istället, men mot slutet så övergick det i ett härligt kräksnöande. Det blev svinkallt men jag fick jobbet gjort.

Nyplogat.

Lite snöigt på slutet. Hade tänkt fota isen på cykeln från allt regnande, men så övergick det ju i snöande på slutet istället..

Snötäckt hjälm.

Eftersom det gick lite tyngre för Linda i förmiddags så är hon också ute nu och cyklar. Vissa har ju mer pannben än andra. Hon har ju lite otur med vädret också eftersom det vräkt ner snö igen, så det lär gå tungt.

Garmin-data:

1 kommentar:

  1. Ja i örebro är det helt fritt från snö och is👍 och ett par plusgrader😁

    SvaraRadera