Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-12-18

4x4 @357 watt


Hej och god kväll!

Efter en mötesfylld arbetsdag där jag slängt mig från ett möte till ett annat så kom jag så småningom hem igen. Försökte landa med barnen som var rätt så uppe i varv och trötta och hungriga och så vidare. High life. Från nämndmöte med landstinget till griniga barn. Tyckte ändå att jag löste samtliga dagens uppgifter ganska bra. Linda kom hem från en visit i huvudstaden och vi peppade för träning.

Frida i säng och sedan körde jag 37 minuter testcykel innan jag la övriga barn i säng samtidigt som Linda värmde upp inför sitt Zwift-race. Jag kom ner lagom till start och agerade viktgeneral idag igen. Ja, jag fick faktiskt förnyat förtroende på den posten. Tro det eller ej. Det var dock en enklare bana idag så jag hade inte lika hektiskt arbete som senast. Linda körde skitbra och det kan ni säkert läsa om på hennes Instagram.

Mitt pass var ett klassiskt 4x4-pass med tre minuters vila mellan dom fyra fyraminutersintervallerna. Hade googlat mig själv och fyror innan och gissade att jag borde köra någonstans runt 350 watt. Åtminstone så här på första 4x4-passet för vintern. Efter att ha kört 356, 356, 356 och 360 så landade alltså snittet på 357 watt. Var i Zwift och körde mina fyror, kul att kunna tänka på något annat i bland än hur fruktansvärt ont det gör i benen. Skönt att ha det gjort och skönt med ett bra resultat. Har väl en nivå runt 370-375 watt när jag är i hyfsat slag, men än är det bara december. Det kommer!

Vill också påminna er om att tävla i dagens lucka i adventskalendertävlingen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar