Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-12-17

Skidor i Sörskog och Sundborns julmarknad

Hej och god kväll på er!

Idag så drog Linda och jag iväg till Sörskog för att åka lite skidor. Minus friska fjorton på hemmatermometern men "bara" minus elva på termometern i Sörskog. Skönt med lite värme. Första skidpasset för oss båda för denna säsong, förra vintern hann vi också med något pass. Det var ju kallt, men också soligt och ack så vackert idag. Inte så mycket träning som det var en tur på skidor för egen del, men skönt att få komma ut och vänja mig lite vid att åka skidor. Bara att få njuta av den storslagna naturen gör ju att jag fylldes med ny energi. Vi fick ihop en timme och såg en del kända och okända ansikten. Jag tycker ju att det är härligt att åka skidor och åkte mycket som barn också, så det känns liksom ändå ganska tryggt och bekvämt. Trivs i naturen gör jag också, så efter cykling så tycker jag bäst om längdskidor som träningsform. Sörskog är ju ett helt grymt ställe för en sådan som mig när det kommer till skidåkning.

Lagom kallt.

En man som, tack vare en mycket mäktig draghund, lyckades att köra ikapp oss.

Filminspelning och pepp inför "En riktig femmil" pågick samtidigt i skidspåren.

Fantastiskt med lite solsken och motljus.

Undertecknad, foto: Linda.

Efter att ha kört oss nöjda i skidspåren så drack vi lite the, åkte hem, åt mat och förberedde oss inför eftermiddagen. Den har spenderats på Sundborns julmarknad där vi bland annat träffade min syster med ena dottern samt även min mamma och hennes sambo. När vi åkte skidor så var det lite lättare att hålla värmen än det var på julmarknaden. Så vi blev inte speciellt långrandiga där. Linda köpte lite smått och gott och sedan drog vi vidare till Kupolen för julklappsinköp.
Vi har efter Kupolen tagit oss hem, lagat middag, ätit middag, förberett lunchlådor och kokat lingonsylt. Mest Linda. Så har vi också hunnit med att skruva lite cykel och nu bloggas det alltså. Ännu en härlig dag går mot sitt slut...

Tre bilder från Sundborn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar