Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-12-13

Zwift-race, Lucia på dagis och ny vinnare av Långa Lugnet-start

Hej och god kväll!

Vi börjar väl ändå med dagens största nyhet. Den att Chris Froome har testat positivt för en astmamedicin under Vueltan. Nu väntar antagligen någon form av bestraffning för detta. Varför det blev offentligt först nu är väl lite oklart tycker jag men klart är väl i alla fall att han testat positivt och det betyder bestraffning. Läs mer här: https://www.theguardian.com/sport/2017/dec/13/chris-froome-team-sky-reputation-abnormal-drug-test

Igår kväll så körde jag Zwift-race. Det var ett lopp i serien "CVR World Cup league race", någon slags försäsong till en mer "riktig" World Cup senare. Jag ville visa mig duktig och köra till mig en bra placering här för att samla en massa poäng men det gick inte så bra som jag hoppats. Det var 195 startande och jag hade väl förhoppningar om att hamna bland dom 20-30 första. Istället blev jag avhängd i en liten brant på slutet av första varvet. Sånt där som man lär sig på Zwift. Dels hade jag inte kört banan innan och dessutom så underskattade jag backens betydelse. Eller, jag var beredd på att det skulle bli hårdkörning i backen men inte att det skulle idiotspurtas halvvägs upp bara för att det råkade vara en brant där. Men, nu har jag lärt mig. Blev hur som helst avhängd där och hamnade i en stor grupp bakom. Trodde ett tag att vi skulle köra ikapp men så blev det inte. Hade tyvärr ingen koll på placeringen under loppet, drog igång spurten alldeles försent och blev till slut 48 av dom 154 som fick ett resultat. 172 i snittpuls och 312 watt i snitt över dom 51 och en halv minuterna. 

Efteråt var jag inte speciellt pigg...

Efter jobbet idag så var barnen och jag på Luciafirande på dagis. Efteråt lektes det för fullt i backen!

Stinne, som vann en fristart på Långa Lugnet, har meddelat att hon inte kan köra loppet. Så istället får Anna Kristiansson fristarten! Stort grattis till dig.

Nä, nu är det dags att göra mig i ordning för kvällens träning, får se hur mycket pang det är i benen efter Kompiskampen i förrgår och det där hårda racet på Zwift igår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar