Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-12-29

Cyklade till Enviken, åt kebab och cyklade hem igen

Hej och god eftermiddag!

72 Rapha 500-kilometrar till in på kontot idag och nu är det nog bara 31 kilometer kvar med två dagar kvar att spela på. Så här bra brukar jag inte ligga till. Så om jag bara håller mig frisk och hel så ska det nog gå vägen detta.

Idag cyklade vi till Enviken, åt en kebabtallrik där och sedan cyklade vi hem igen. Jag skarvade på med ett varv runt Varpan också för att få ihop lite fler kilometer och mer tid på klockan. Vi lyckades i alla fall skippa att åka fram och tillbaka på Stennäset-rakan idag och jag hade som förslag att åka en längre runda, Enviken tur och retur blev tillräckligt långt. En kul grej var när vi hade cyklat tre mil dit och Linda frågade vilken den kortaste vägen hem var. Vi hade nämligen cyklat den kortaste vägen så det var bara att åka samma väg tillbaka.

Kul att ni verkade gilla gårdagens dårskap, det är väl kul att få bjuda på sig själv ibland också... Även idag har jag hunnit med lite dårskap. Låg nämligen under kniven hos farbror doktor i morse och 45 minuter efter att jag lämnat stället så satte jag mig på cykeln och började träna med åtta färska stygn. Det gick ju skitbra till en början då lokalbedövningen fortfarande satt i, men någonstans efter kebaben så började bedövningen släppa och nu gör det ont.

Snart kommer barnen hit, då blir det lite mat och sedan tänkte vi åka till Leksand och kolla på hockey. Det blir kul!

Bjöd Linda på lunchdejt idag, fint ska det va'!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar