Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-12-10

Cykeltur

Hej och god eftermiddag! 

Sitter på ett tåg strax utanför Hässleholm nu, är på väg till Dalarna igen, anländer till Borlänge vid tolv i natt och sedan ska jag köra hem till Falun också så jag är nog hemma vid halv ett ungefär. Sedan ska jag ju bara sova någon timme innan jag åker till Borlänge igen. Borde rent krasst sova på jobbet istället så "sparar" jag en timme och hinner sova lite mer. Men men, kan ju också sova på tåget om jag bara tar mig för det. Är sjukt trött nu och det här ständiga vaggandet...

En av anledningarna till att jag är så trött är att jag har varit ute och cyklat i vinden tidigare idag. Skånsk vind bara, inget märkvärdigare än så. Linda och jag körde en cykeltur till Furulund för att ta någon stig där innan vi skulle ta oss vidare. Istället så stannade vi där och snurrade runt. Såg lite färgmarkeringar på träden och började följa dom gula. Träffade på ett par ideellt arbetande (tror jag) kvinnor (Piggelina var nog en?) som var och sprayade mer färgmarkeringar på träden. Det visade sig vara en 6.5 km lång slinga som även funkade skitbra för MTB. Så nu har vi en slinga att köra i närheten av Bjärred när vi är där också. Kanonbra ju. Slingan skulle invigas för reflexlöpning under Lucia för den som är intresserad och i närheten

Eftersom vi skulle vara ute i typ två timmar i distansintensitet och det därmed varken blir distans eller kvalité så tänkte jag smyga in en hård tjuga under passet. Så jag började värma upp där på slingan för att sedan köra 20 minuter hårt på den. Men eftersom jag var lite energilåg, trött, sliten, frusen och behövde hålla koll på vart jag skulle samt plocka bort en del nerfallna grenar och träd så tappade jag liksom det. Det är ju skitfrustrerande att vilja köra hårt när inte kroppen vill det. Så efter en stund så slog jag istället av igen, väntade in Linda och så körde vi lite tillsammans, tog ett par bilder och cyklade hemåt istället. Mot värmen och maten! 

Kände mig faktiskt onödigt sliten även under gårdagens distanspass. Ingen bra signal. Kanske två Zwift-race och några åttor tidigare i veckan har gjort mig sliten? Troligtvis det i kombination med en massa annat som tagit energi mentalt. Två lugna pass nu i helgen var kanske bra då för att ändå hålla igång och kanske kunna köra på hårt i veckan igen. 

Kollade lite träningsstatistik tidigare idag också och såg att jag nog både klår förra årets träningsmängd (är bara fyra timmar ifrån och det är mycket december kvar på året) och klarar nog också 400-gränsen om jag kör Festive 500. Vilket jag väl borde göra, precis som alla andra år. Borde väl egentligen träna mycket mer, men det finns ju annat här i livet också. Det här Zwiftandet tror jag ändå lyfter mitt testcyklande gällande både kvalité och kvantitet. Så jag har stort hopp om säsongen 2018!

Nedan följer ett par bilder från dagens tur och glöm nu inte bort att tävla i dagens lucka. Tänkte presentera ett stort antal vinnare imorgon också, så kika in då också. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar