Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-12-23

Vinnare i kalendertävlingen och veckans tredje Zwift-race!

Hej och god morgon från Skåne!

Här har vi börjat dagen med en lätt frukost och sedan varsitt Zwift-race, så nu är vi verkligen igång med dagen. Det här var faktiskt veckans tredje Zwift-race för mig, det är ju dels så himla roligt och dessutom så effektivt. Det gäller ju bara att jag inte blir för sliten också. Haha, sköna problem ändå. Det här Zwiftandet har varit guld för både min motivation och min förmåga att anstränga mig på träningarna. Inga avbrutna monark-pass här inte!
Full fart framåt.

Dagens race då.. En ganska lugn start med någon fartökning i. Jag körde på lite i varvets backe och inte så långt efter den så blir det plötsligt plattan i mattan på platten. Var väl (i vanlig ordning) inte riktigt redo och tänkte hela tiden "snart slår det av, snart slår det av, snart slår det av..". Men det slog inte av. Istället fick jag slå av och hamnade i en grupp bakom täten igen.
Blev tolva av 37 som än så länge är med i resultatlistan. Fick stryk av inte mindre än fyra svenskar. Känner att jag saknar lite av den där killer-instinkten än, men den kommer väl kanske närmre våren..

Det ryktas om ett SM i Zwift i januari också, vore ju skitkul att köra.
Dagens preliminära resultat, dom kan uppdateras något men tolva var jag.

Jag har inte haft mycket tid till att köra distans denna månad, så även om jag Zwiftar på bra så blir det inte supermycket träningstid i träningsdagboken (Garmin Connect). Men nu ska jag göra ett försök att fixa Rapha 500 och då kommer ju månaden att avslutas med en massa träningstid.

Jag ligger ju lite efter när det gäller vilka som vinner i kalendertävlingen också. Idag har jag ingen tävling åt er, men imorgon kommer en riktigt fin lucka! Vinnare i lucka 1-5 presenterade jag här och nedan följer vinnare från lucka 6 och framåt:

Lucka 6, Move It: Helena Lindmark
Lucka 7, Kalas: Ida Åkerlund
Lucka 8, Sambike: Karl Egerius
Lucka 9, Windfree: Peter Leidhagen
Lucka 10, Ormsalva: Johan Flodström
Lucka 11, GripGrab: Håkan Jacobs
Lucka 12, Guided Heroes: Christer Claar
Lucka 14, Nocco: Per Händemark
Lucka 15, Kalas: Barbro Höglin
Lucka 16, Henrik Öijer: Claes Brandt
Lucka 17, Velodromen: Magdalena Enges
Lucka 18, Kaffeverkstan Sigtuna: Alessandro Jelmini
Lucka 21, Powerbar: Joakim Qvarnström
Lucka 22, Toppfysik: Willy Lundkvist

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar