Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-12-12

Lucka 12: Guided Heroes!

Hej och god morgon!

Jag hade en riktigt bra gårdag, fick sedan en härlig kväll tillsammans med barnen innan det var läggdags. Ja, för barnen alltså. Jag gick ner i källaren och körde testcykel. Ett stycke Kompiskampen blev det och hur det gick kan ni läsa om på bloggen senare idag, eller så följer ni mig på Instagram och tar reda på hur det gick för där står det redan... Nu är vi halvvägs genom kalendern och därmed är det dags att kika på vad som finns i lucka 12!


Bakom lucka 12 hittar vi Guided Heroes. Guided Heroes är ett nytt företag med stor kompetens kring träning och coachning, med Matias Reck som huvudcoach. Mattias jobbar till vardags som tränare i proffslaget Trek Segafredo och undervisar på Skara Cykelgymnasium. Men det är inte bara Mattias som coachar, utan totalt finns det nio coacher under Guided Heroes.

Så här beskriver Guided Heroes sin verksamhet:
"Att träna rätt och effektivt, i en vardag då mycket annat tar uppmärksamhet, tror vi är nyckeln för att lyckas.

Till vår hjälp har vi coacher i världsklass och vår plattform Analytics från Today’s Plan som vi är med och utvecklar tillsammans med proffslag som Team Sky och Trek Segafredo.

Vi lägger vi upp träningsprogram efter dina personliga förutsättningar. Om du vill träna på egen hand kan du välja ett färdigt program, annars väljer du något av våra paket där du tillsammans med en coach kontinuerligt anpassar träningen för att nå bästa resultat.

Med hjälp av data från puls- och effektmätare och din egen subjektiva bedömning efter varje pass, kan vi följa och analysera dina resultat och hitta rätt balans mellan träningsintensitet och vila."

Det ni tävlar om idag är följande:
Analytics+ New Year Edition, 12 veckors uppbyggnadsträning - perfekt för dig som har höga mål under våren och sommaren. Programmet pågår mellan nyår och påskveckan. Startdatum tisdag 2 januari och slutdatum söndag 25 mars. Totalt värde: 1485:-

Dagens fråga följer nedan, du skickar in ditt svar till henrikoijer@gmail.com och glöm inte att ange din hemadress:
- Guided Heroes har tre olika paket, vad heter dom?

Bästa stället för att leta efter svaren är hos Guided Heroes.

Regler och villkor för denna tävling:
Glöm inte att ange din adress när du svarat, så att vi kan skicka din vinst.
Man får bara skicka in ett tävlingsbidrag/tävlingsdag och svaren skickas till henrikoijer@gmail.com
Tävlingen är öppen till 23:59 under tävlingsdagen, alla svar som kommer in efter den tidpunkten ogillas.
Vinnaren betalar eventuell vinstskatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar