Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2014-12-08

Tillbaka på testcykeln

Siffror.

Hög puls idag, min maxpuls är 192. Ber om ursäkt för att bilden är lite suddig, men det blir lätt så när man ska fota till bloggen och har 190 i puls...

Puls- och kraftgrafer från förmiddagens pass. Pulsen lyckades väl till slut stabilisera sig på 190 och tur var väl det. Som ni kan se så var det här ganska så max av vad jag kunde klara av och då var det 2x20 min @ 279 MonarkWatt som gällde idag.

176 och 184 i snittpuls, alltså 91,7 och 95,8% av maxpuls. Körde 12 watt mindre än på max-tjugan som jag körde för Kompiskampen här om veckan. Tänker att det borde vara någon slags lägstanivå för mig, men det var på håret att jag ens klarade av detta. All data hittar ni här: http://connect.garmin.com/modern/activity/647736242

Min nya klocka har en återhämtningsrådgivare som föreslog 72 timmar vila efter dagens pass. Antingen så var passet väldigt hårt, eller så är jag ur form. Sanningen är väl tyvärr en kombination av dom båda. Eller egentligen så blev ju passet hårt för att jag är så dålig, sådan är sanningen.

Kul att cykla igen, det var trots allt åtta dagar sedan senast. Hela november var ett träningsmörker och inledningen av december likaså. Nu är det dags att vända på steken och hålla igång till säsongen om det ska bli något liv i kroppen igen. Nu är det dags att göra som Frida, en härlig natt väntar och sedan kanske ett pass imorgon igen.

3 kommentarer:

 1. Äsch då. Inte är din maxpuls samma nu som när du var i bra form. Din blodvolym är nog i botten, och då åker pulsen upp rejält i förhållande till vanliga nivåer.

  Grattis till den lilla! :)

  SvaraRadera
 2. Maxpulsen har nog inte ändrats för att formen har sänkts, men visst måste hjärtat slå några fler slag för att skvätta runt den lilla blodvolym som jag nu har.

  SvaraRadera
 3. Har beställt en Garmin 920xt i vitt/rött. Känns helt rätt, för din ser jäkligt bra ut! Hoppas den dyker upp snart bara.

  PS. Tycker det blev en jäkligt BRA bild med tanke på hjärtfrekvensen. :)

  SvaraRadera