Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2014-12-27

Sätter familjen först och mig själv i kilometerklistret

Häj!

Idag hade Filip bortamatch i Hedmora, det var hockey hockey hockey som gällde. Tredje matchen för Filips lag och första segern efter 6-3, där Filip stod för en assist.
Ebbah smyger med så mycket hon bara kan. Kul att vara i killarnas omklädningsrum om inte annat...

Eftersom matchen gick mitt på dagen i en annan stad så har det ju blivit lite svårt med cyklingen. Skulle cykla nu på kvällen men Ebbah har väl inte haft någon toppendag direkt, trött å sliten efter några dygn med kusiner här vilket har inneburit sena kvällar och tidiga morgnar. Detta har sänkt hennes humör och eftersom hon är pappas flicka så var det väldigt jobbigt att jag skulle ut. Hon skulle absolut med... Det här har gjort att jag stannat hemma istället. Först tänkte jag lägga henne tidigt och träna sent (i natt...), men jag har ändrat planerna och kör tidigt imorgon bitti istället och kör dubbeldistans då. Långpass att vänta alltså, spännande! 
Sitter nu alltså i ännu större kilometerpress. Precis som det ska vara med Rapha Festive 500.

Har reflextejpat min hjälm och min bakskärm i alla fall, så något cykligt har jag fått gjort denna afton. Nu syns jag ännu mer i mörkret. Att tejpa igen dom främre ventilationshålen gör ju också att det blir en smula skönare för huvudet på vintern, hjälmen på bilden kommer framöver enbart fungera som vinterhjälm.

2 kommentarer:

  1. Öj, var har du köpt reflextejpen? Såg ju bra ut!

    SvaraRadera
  2. Köpt!? En kollega gav mig en del som blivit över vid ett projekt. Fina butiker som Clas Ohlson brukar kunna ha reflextejp hemma. Varnar dock från att sätta den direkt på cykeln då det brukar kunna vara ett HELVETE att få bort.

    SvaraRadera