2014-12-06

Lucka 6: TCM

Ännu en ny dag och en ny chans att vinna något att förgylla din cykling med. Idag är det TCM som vill vara med och göra julen lite bättre. TCM är en cykelbutik, med både fysisk butik och en webbshop.

"Vi är en fristående cykelåterförsäljare med både en stor fysisk butik såväl som en uppskattad Webshop. Vi erbjuder ett komplett, brett och intressant sortiment. Att vi är fristående innebär att vi kan handla vad vi vill, var vi vill, utan att vara uppknutna till vissa standardsortiment som tyvärr blir mer och mer vanligt i Sverige. Vi levererar cyklar och tillbehör i Sverige, Finland och Danmark samt utför service och reparationer till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Vi har ett stort register med stamkunder som köper våra tjänster gång på gång, vi levererar produkter och lösningar som fungerar, kostnadseffektivt både på kort och lång sikt."


Idag tävlar ni om en uppsättning VP M31-pedaler från TCM-Cykel.

Dagens frågor följer nedan, du skickar in ditt svar till henrikoijer@gmail.com och glöm inte att ange din hemadress:
1. Vad står förkortningen TCM för?
2. Ungefär hur många cyklar har TCM på lagret?
3. Vilken downhillcyklist sponsras av TCM?

Bästa stället för att leta efter svaren är hos TCM  och ett bra sätt att följa TCM är via deras Facebook-sida.

Regler och villkor för denna tävling:
Glöm inte att ange din adress när du svarat, så att vi kan skicka din vinst.
Varje dag från första december till och med den 24:e december kommer en tävling där vinnare utses och offentliggörs dagen efter. Om jag har fått förhinder så förbehåller jag mig rätten att skjuta fram offentliggörandet.
Man får bara skicka in ett tävlingsbidrag/tävlingsdag och svaren skickas till henrikoijer@gmail.com
Tävlingen är öppen till 23:59 under tävlingsdagen, alla svar som kommer in efter den tidpunkten ogillas.
Vinnaren betalar eventuell vinstskatt.
Din e-postadress kommer att sparas av mig och kan sedan användas av mig för utskick gällande projekt jag gör eller information angående bloggen. Din e-postadress kommer inte lämnas vidare till någon annan.