Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2014-12-13

Lucka 13: Allebike!

"År 2001 lades den första beställningen på en ram som fick märket ALLEBIKE. Ramen kom från en liten Italiensk ramtillverkare som på den tiden var ganska anonym. Mer energi lades på att få fram en lätt ram i bra material med goda åkegenskaper än ett flashigt utseende och ganska snart började medaljregnet över Allebikecyklisterna…"
Så skriver Allebike om hur det hela började för det Alingsås-baserade cykelföretaget. Sedan några år säljer Allebike även egna komponenter och det är det ni tävlar om idag. En ensam vinnare får nämligen följande:

Dagens fråga följer nedan, du skickar in ditt svar till henrikoijer@gmail.com och glöm inte att ange din hemadress:
- Vad heter Allebikes egna komponenter?
- Hur mycket väger sadeln som du kan vinna idag?
- Vad såldes i Allebikes lokaler innan cyklarna tog över?

Bästa stället för att leta efter svaren är hos Allebike och kanske hinner du bli den 1500:e som gillar Allebikes Facebook-sida? Via Facebook-sidan kan ni också hitta till deras webbshop.

Regler och villkor för denna tävling:
Glöm inte att ange din adress när du svarat, så att vi kan skicka din vinst.
Varje dag från första december till och med den 24:e december kommer en tävling där vinnare utses och offentliggörs dagen efter. Om jag har fått förhinder så förbehåller jag mig rätten att skjuta fram offentliggörandet.
Man får bara skicka in ett tävlingsbidrag/tävlingsdag och svaren skickas till henrikoijer@gmail.com
Tävlingen är öppen till 23:59 under tävlingsdagen, alla svar som kommer in efter den tidpunkten ogillas.
Vinnaren betalar eventuell vinstskatt.
Din e-postadress kommer att sparas av mig och kan sedan användas av mig för utskick gällande projekt jag gör eller information angående bloggen. Din e-postadress kommer inte lämnas vidare till någon annan.