Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2014-12-24

Lucka 24: Monark Exercise


"Monark Exercise har sitt huvudkontor i Vansbro, Dalarna. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför test och träningscyklar samt cyklar för nischade marknader såsom Post, transport och handikapp. Monark Exercise AB är en del av Cycleurope AB"

"Varumärket Monark har funnits i över ett sekel. 1954 producerades den första pendelvågs ergometer med Monarks unika mät och kalibreringsmetod. Genom åren har Monark Exercise etablerat sig som en av världsledande tillverkarna av ergometercyklar för test och träning. Bland våra användare återfinns både Olympiska medaljörer såväl som rehabiliteringspatienter."


Det ni tävlar om idag är inget mindre än detta:
Egentligen även mer än detta, då priset idag är en körklar Monark 828 STRIP!

"Monark 828 strip är en ergometer anpassad för cyklisters behov. Hög precision i mätningen gör den utmärkt att använda vid wattbaserad träning. Cykeln är lätt att kalibrera och kontrollera för att garantera säkra mätvärden.
Genom större justeringsmöjligheter än tidigare kan man ställa in exakt samma position som på din tävlingscykel.
Cykelkänslan är oslagbar, speciellt på tung belastning, tack vare det tunga svänghjulet."


Idag är det inte bara en fråga, utan du ska även hitta på ett rim (inte nödvändigtvis ett julrim) som har med Monark och testcykel att göra. Skicka in ditt rim till henrikoijer@gmail.com och glöm inte att ange din hemadress.
Frågan lyder: Hur många ergometers har Monark i sitt Sport-segment? Glöm nu inte rimmet också!

Bästa stället för att leta efter svaren är hos Monark Exercise. Gillar man Monarks Facebook-sida så får man givetvis en guldstjärna!

Regler och villkor för denna tävling:
Glöm inte att ange din adress när du svarat, så att vi kan skicka din vinst.
Varje dag från första december till och med den 24:e december kommer en tävling där vinnare utses och offentliggörs dagen efter. Om jag har fått förhinder så förbehåller jag mig rätten att skjuta fram offentliggörandet.
Man får bara skicka in ett tävlingsbidrag/tävlingsdag och svaren skickas till henrikoijer@gmail.com
Tävlingen är öppen till 23:59 under tävlingsdagen, alla svar som kommer in efter den tidpunkten ogillas.
Vinnaren betalar eventuell vinstskatt.
Din e-postadress kommer att sparas av mig och kan sedan användas av mig för utskick gällande projekt jag gör eller information angående bloggen. Din e-postadress kommer inte lämnas vidare till någon annan.