Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2014-12-14

Inte längre ordförande i Falu CK

I kväll har jag varit på detta:
Inget konstigt med det eftersom jag var där i egenskap av ordförande för föreningen. Dock så gick jag därifrån som vilken medlem som helst. Efter fem år i styrelsen och samtidigt nästan fem år som ordförande så har jag valt att tacka för mig.

Att vara ordförande och,samtidigt vara administratör i en klubb tar en hel del tid i anspråk. Senaste åren har jag väl varit ordförande, cyklist, elitlagsamordnare, kanslist och Dalacuparrangör. Det blir några ideella timmar per år det. Fem år känns som en lagom period och det är dags för nya krafter att ta vid. Jag lämnar inte bara ordförandeposten utan också styrelsen. Inget ont blod någonstans, utan bara för att det är dags att gå vidare, låta någon annan ta över rodret och ge mig mer tid för annat.

Från 2011 - 2014 (förde ingen statistik 2010...) så har medlemsantalet gått från ca: 170 till 250, ungdomsverksamheten växer så det knakar, antalet licensierade cyklister har ökat från 48 till 56, antalet SM-medaljer har ökat från 7 per år till 23 och ekonomin har gått från 40.000:- på kontot till 429.000:- på kontot. Då har vi även täckt upp för en minuspost på 35.000:- från när jag klev in. Det går åt rätt håll för Falu Cykelklubb och jag är stolt över att ha varit en del av den positiva utvecklingen.

Nu vänder jag blad och går vidare.


Idag har jag också cyklat. Ute! Med sällskap! Mer om det kan du läsa imorgon i din favoritblogg.

2 kommentarer:

  1. Hittade en ihoptejpad pump och slang på grusväg uppe på i13:s gamla övningsområde i går kväll. Någon läsare som tappat?
    //Gustav

    SvaraRadera
  2. Vilken utveckling av klubben, bra jobbat!!

    SvaraRadera