2014-12-12

Lucka 12: Kristianstad GP

Idag är det tävlingen Kristianstad GP som står för priset. Det ni tävlar om är en gratis startplats i 2015 års Kristianstad GP (om man har elitlicens och vill köra) eller gratis platser för 2 personer i VIP-tältet som är beläget på målområdet och med perfekt utsikt över långa sektioner av banan och även målrakan. I vinsten ingår mat från Skepparslövs Golfkrog som serverar utsökt restaurangmat för VIP-besökarna.
"Loppet som premiärhölls i år var en stor succé och en riktig folkfest, något som vi är otroligt glada över. Vi kommer att fortsätta arrangera tävlingen varje sensommar och hoppas på att vi med åren kommer att bli ett stort och viktigt inslag i de svenska (och förhoppningsvis även danska och norska) cyklisternas tävlingsprogram. Vi har kommunen på vår sida och stänger av hela Kristianstad centrum för den här tävlingen, något som annars är ganska ovanligt men väldigt välkommet från både cyklisternas och åskådarnas håll."

Dagens fråga följer nedan, du skickar in ditt svar till henrikoijer@gmail.com och glöm inte att ange din hemadress:
Vad heter torget (med kommunens rådhus som byggdes 1891) som är start- och målområde på Kristianstad GP?
1. Lilla torg
2. Centrumtorget
3. Stora torg

Bästa stället för att leta efter svaren är hos Kristianstad GP.

Regler och villkor för denna tävling:
Glöm inte att ange din adress när du svarat, så att vi kan skicka din vinst.
Varje dag från första december till och med den 24:e december kommer en tävling där vinnare utses och offentliggörs dagen efter. Om jag har fått förhinder så förbehåller jag mig rätten att skjuta fram offentliggörandet.
Man får bara skicka in ett tävlingsbidrag/tävlingsdag och svaren skickas till henrikoijer@gmail.com
Tävlingen är öppen till 23:59 under tävlingsdagen, alla svar som kommer in efter den tidpunkten ogillas.
Vinnaren betalar eventuell vinstskatt.
Din e-postadress kommer att sparas av mig och kan sedan användas av mig för utskick gällande projekt jag gör eller information angående bloggen. Din e-postadress kommer inte lämnas vidare till någon annan.