2012-10-26

Skrattade hela vägen till jobbet idag

Trots lite drygt fem timmar sömn i kroppen, snön piskande i ansiktet och motvind hela vägen så var det svårt att inte skratta hela cyklingen till jobbet idag. Dubbdäcken kändes faktiskt inte tunga, det tog visserligen 1.09 hit så det gick väl inte direkt snabbt. Men det kändes bra och vintercykling är då för skoj. Fick nytta av dubbdäcken redan första turen då jag hittade några isfläckar under snön.

5 kommentarer:

 1. Hej. tycker du har en trevlig blogg som jag tittar till då och då. En undran jag har. kan du inte göra en app man kan ha i mobilen så att det är enkelt att gå in? Kanske är det inte tekniskt möjligt?

  SvaraRadera
 2. En app borde kunna gå att ordna. Men frågan är vad man ska kunna göra med appen och vad den gör som inte redan bloggen klarar av.
  Det finns mobilanpassade sidor hos blogspot, prova till exempel http://smilivspussel.blogspot.com. Det blir lite mer snabbläst i en mobil, men jag tycker funktionen har lite brister och kollar helst på bloggar i vanliga webbformatet.

  SvaraRadera
 3. Kul att du gillar snön. Tyckte själv att det var kallt imorse -3. Ingen snö tur det för jag körde på min stålracer :). Men efter 10km började framlyset lysa svagare. Ytterligare 10km senare slocknade det. 20km till i stundtals knapp uttydning av vägbanan var inte rolig. Gick lite lugnare.och oron för hala partier när man cyklade förbi en sjö var stor. Men snart slutar väl säsongen då jag just nu inte har någe alternativ till stålracern! :)

  SvaraRadera
 4. Då passar jag på att fråga en sak till om webben när någon anna ändå har fråga uppe. Vart tog din meny vägen när du bytte header? Jag hittar inte tillbaka t sidorna om tider för olika roliga distanser mm mm

  SvaraRadera
 5. Menyn ligger faktiskt kvar där, om än inte synlig.. Men för du muspekaren över bildens nedre kant så finns det klickbara länkar där.

  SvaraRadera