Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-12-03

NHL-cykling, Livestream imorgon och några rätta svar

Idag har jag gjort något jag kanske får ångra imorgon. Jag har kört testcykel dagen innan söndagsdistansen. Det kommer alltså bli ganska så hård cykling tre dagar i följd vilket borde kunna göra kaos med en motionär som jag. Eftersom det känts så bra tre söndagar i följd känner jag att jag har lite marginal att experimentera med. Dessutom har jag tränat så lite denna vecka så nu blir det i alla fall fyra pass vilket är helt okej. Det blev 2*20 minuter på 280 watt. Kändes kontrollerat och bra, är nog redo för 290, men benen gör ont nu på kvällen så lite tog dom nog allt, dom där intervallerna. Det var premiär för mig på Falu CK:s "nya" testcykel som kom till lokalen i tisdags, ett visst NHL-lag har haft den före oss på ett läger här i Sverige. 
Svinfint. Kul att kunna se kadensen hela tiden och inte behöva räkna och höfta fram wattsiffrorna. Nu är det bara att kolla pendeln, ställa in rätt kp i displayen och ha full koll på watten under träningen. Eftersom det varit fullsatt på testcykelträningarna så är den nog väldigt välkommen även för de yngre förmågorna.

Imorgon är det CX-världscup med Darvell på startlinjen i spanska Igorre. Det är väl nästan läge för en topp-30 nu? Kan ju inte gå fel med Adam som mekaniker? Tävlingen börjar 13:30 och ni kan nog se den här eller här. Tydligen är det en stor fest på hotellet där Belgiska och Tjeckiska landslaget bor, kan vara trötta cyklister som gör upp om segern imorgon...

Jag kom på att ni kanske vill veta dom rätta svaren i adventskalendertävlingen? Jag ber om ursäkt till alla er som skrivit någon hälsning eller liknande i era inskickade svar, men med 150-200 svar om dagen så har jag inte tagit mig tid att läsa igenom så noga och svara på dom. Ni får gärna skicka ett mejl utanför tävlingen med en hälsning annars, så ser jag den lite lättare.
Lucka 1:
Cykelfjant heter jag på Twitter och 9995:- kostar testcykeln hos Aktivitus (ni som tagit med fraktkostnad får också rätt).
Lucka 2:
8:a blev jag på Långlopps-SM 2009 och 60 kronor kostar en burk av Bertilssons honung.

1 kommentar:

  1. Dum fråga med honungen för det stod inte att om du bara köper en så vad kostar det då? jag köpte alla och borde därför få rätt för vad en kostar.

    SvaraRadera