Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-12-19

Frågor och svar

Saknar du inte din Rocky mountain? Skilnad på den & Biancin
Både ja och nej. Det var en extrem maskin. Rocky är stigcyklar, Bianchi är mer allround. Jag är mer allround så jag känner mig faktiskt mer hemma på Bianchin än jag gjorde på Rockyn.

Hur mkt vörtbröd äter du på en dag egentligen?
Det varierar från tre skivor på en dålig dag till en limpa på en riktigt bra dag.

29 lr 26?
Jag tror 29 passar bäst för de flesta och jag skall skriva till tomten och önska mig en 29:a till nästa säsong. Av en händelse kommer Bianchi med fyra olika 29:or 2012... Det lilla jag har kört med 29 har imponerat på mig. Med lätta hjul kan det nog bli ett riktigt cykelkalas att rulla 29 tum.

Blir det något vasalopp iår?
Det vore fantastiskt roligt, det gäller dock att komma dit väl förberedd, så det hänger nog på förberdelserna. Nu har vi tack och lov fått en del snö.

Vilket Pris från adventskalendertävlingen skulle du helst vilja ha? Hur många har ställt upp i tävlingen?
Jag skulle ha valt hjälmen om den inte var för liten för mig och jag redan har en sådan i rätt storlek. Det är ca: 200 deltagare totalt i tävlingen.

Ditt bästa tips på tur med räcer i Falun, ca 3 h?
Oj, svårt. Det finns ju så mycket fint att se. Ett förslag på ca: 8 mil med utgångspunkt från Lugnet: Skuggarvet-Lilltäkt-Hosjö-Vika-Torsång-Islingby-Bomsarvet-RV.293 igenom Smedsbo och Stråtenbo, sedan höger-Stråtjärn-Olsbacka-Norsbo-Källviken-Falun. Om 8 mil är för lite så skulle jag skarva runt Vikasjön.

Vid vilken temperatur anser du att det är för kallt för en träningsrunda på cykeln?
Folk är ju så olika känsliga för kyla så det där är givetvis individuellt. Själv hanterar jag kyla ganska bra och kan träna i -15 om det är distansintensitet. Hög ansträning vid kallare än ca: 10 minus blir ofta ganska jobbigt för luftrören.

Vilket långlopp tycker du är bäst att köra för att få seeda sig inför cykelvasan?
Jag vet inte om något är bättre än något annat, men Mörksuggejakten är ett bra alternativ för de som är ganska nya inom MTB-sporten.

Jag kan svara på Mickes fråga: Engelbrektsloppet!
Tack!

Vilka är dina bästa tips för att få en så bra/intressant blogg som möjligt? Vad det gäller läsare, design osv. Bloggakola önskas!
Gör som jag, fast tvärt om! Om jag ska vara lite seriös så kommer här några korta tips: lätt design, mycket bilder och skriv om det som intresserar dig.

Tillägg till kommentaren ovan.. Varför tror du just din blogg blivit så populär? Vad är knepet ?;)
Knepen är kontinuitet, frekvens och länkar. Ju fler som länkar till dig desto fler läsare får du, ganska enkelt. Du måste ge folk en anledning att länka till din blogg. Skulle jag vara snygg eller ha något intressant att skriva om skulle läsarna vara många fler.

När kommer lucka 19????
18:17

Är det mycket redigeringsjobb kvar på cykelvasan filmen?
Inte alls mycket nu, den är nog klar vilket århundrade som helst!

Vilken är din favorit: - Sportdryck - Energikaka - Energigel Och varför?
Jag har faktiskt ingen favorit av något här. När det gäller sportdryck så var det tidigare från ett märke som inte säljs i Sverige längre. Jag vet inte om den var bäst i test, men den var så lättdrucken att det aldrig var några problem att få i mig tillräckligt med dricka. Jag är inget fan av vattniga gel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar