Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-12-04

Vinterdistans #4

Idag var jag ute i så god tid att jag hann ta ett kort på väg till samlingen, gårdagens regn hade övergått till dagens is och på Postenparkeringen var jag med 4-5 minuter till godo!

Vi var sju vid starten vilket är nytt deltagarrekord, men i Rexbo delade vi upp oss och fem av oss åkte den längre rundan. Här är det PP på en grusväg som jag inte hade cyklat innan idag.

Här samlar vi ihop oss igen på slutet av gruspartiet som innehöll en hel del blankis och dagens enda lilla snöfall.

Flottbron i Gagnef var målet med turen och nu var vi på väg hemåt igen. Läsk-Jeppe hade provat det där med frukost idag och var nu Stark-Jeppe hela dagen lång.

Här satt jag längst bak för första gången under rundan. Spenderade en hel del tid inledningsvis med att sitta i täten. Det kostade givetvis på en del för mina motionärsben. Det kändes bra i 2½ timme, sedan blev det lite jobbigare och efter dryga tre timmar var det bra trötta ben. När jag kom hem var jag helt slut, så det var väl en väldisponerad runda. I blått: Magnus Johansson, i rött Jonas Bergkvist, Läsk-Jeppe i gult och Stefan Snell i grönvitt. Triatleterna Magnus och Jonas skulle hem och ladda om inför löpintervaller senare idag...

Distans: 98.38 km
Tid: 3:42:25
Medelfart: 26.5 km/h
Höjdstigning: 1,061 m
Medelpuls: 152 (77.6%)
Maxpuls: 176

Såg precis Magnus Darvell bli 25:a i Igorre, Spanien. Kanonbra resultat där! Kul för grabben att slitet han lägger ner år efter år ger något tillbaka också.

1 kommentar: