Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-12-15

Den här sortens tur, varje dag!

Hann precis med bussen också denna morgon

Brukar stressa för att hinna ut i tid, men idag kände jag att jag kunde ta det lugnt på morgonen och verkligen känna att det är förfredag idag. När jag ska gräva fram mössa och vantar så kollar jag min klocka som visade 05:42, bussen ska gå 05:41 från hållplatsen närmast mig! River med mig mössan, vantarna, datorn och lägger benen på ryggen. Allt slutade lyckligt som ni ju redan vet.
Det dröjer nog inre länge innan jag står där och har missat bussen med tanke på hur nära det är nästan varje gång.
Har för övrigt haft något skit i kroppen sedan i måndags. I tisdags var jag helt säker på att jag skulle bli dyngförkyld och igår kändes förkylningsutbrottet nära. Men så idag är det lite bättre igen. Bara lite tjock i halsen. Så här har det varit i några veckor nu: förkylningskänsla måndag till onsdag och sedan har jag kunnat träna igen på torsdag. Kanske är det söndagsdistansen som är för hård för mig, eller så kanske min kropp alltid är på gränsen och aldrig får den återhämtning som den förtjänar. Jag måste börja sova mer. Som det känns idag är jag inte redo för träning, men kanske att jag är det imorgon?
Vi i Falu CK¨s styrelse hade möte igår kväll. Det blev också igår officiellt att Jennie Stenerhag, som tog silver på damernas linjelopp i somras, nu byter tillbaka till Falu CK och hon kommer alltså att representera oss under 2012. Jag har dock fått bekräftat från en av våra cyklister att den byter till en annan hårdsatsande förening till nästa år och jag har på känn att ytterligare en byter. Så totalt borde vi stå på minus ett när den fria övergången stängs idag. För idag är ju sista dagen för fria övergångar i cykel. Jag har förhoppningar om att vi får ytterligare någon till oss, men jag vet ju inget säkert innan listan på övergångar publiceras.

2 kommentarer:

  1. Du kan fortsätta att ta det lugnt, kollektivtrafiken är alltid försenad!

    SvaraRadera
  2. Du åker inte buss i Dalarna märker jag. Även om bussen (tack och lov) ofta är någon minut sen utanför mig så är den alltid i tid in till stan och jag har aldrig missat enminutsbytet till Borlängebussen.

    SvaraRadera