Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2008-09-11

Jag hittade den..


Cross-"stigen". Finns kanske dom som skulle kalla detta för väg.. Och det kanske kan stämma. Men crossen gick bra där.
Jag blev helt lyrisk idag. Hittade en annan grym stig som visserligen var bred, men mer stig än den på bilden. Kanske lägger upp bild senare. Om bara posten lyckas leverera min nya dator idag.
Nu har jag en snuskigt grym crossrunda. Som jag känner ett stort behov att visa för andra.
Den är nog runt 11-12 mil. Nu är bara frågan hur jag ska övertala Ronya om att 4-4.5 timmar träning om dagen är en bra idé..

10 kommentarer:

  1. Lång crossrunda verkar det som. Men ser riktigt fint ut. :) Riktigt lockande med cross nu när du bloggar så om de med.

    SvaraRadera
  2. Ja, den är kanske i längsta laget.. Den kan ju vara tolv mil också. Och det känns i kroppen när man vibrerar fram på grusvägar, banvallar och skogsvägar.
    Ska ta och mäta den någon dag. Men fin är den.

    SvaraRadera
  3. Crossa på söndag då? eller ska du lalla på lvg?
    Crossa på lördag? jag kan skita i MTB-DM för d e ändå ingen som kör.
    Jag kan ju ta på mig att trolla fram en cross-runda vid Skräddarbacken och Mellsta, där var det grymt igår. Då kan vi knyta ihop de båda och få en über-brutales-runda

    SvaraRadera
  4. Inte kan ni hoppa över MTB DM imorgon, start kl 14.45. Jag kommer köra, ev. Micke S och så Jone. Blir roligare desto fler vi är... /Bleckur

    SvaraRadera
  5. Jag skiter i DM, har ingen lust att bli 4:a där. Lallar landsväg på söndag. Provar bara racern en snabbis imorgon.

    SvaraRadera
  6. Inte konstigt att sporten växer så det knakar med en attityden. Ut och kör dalaserie och inspirera ungdommar med er. Hur ska DSCF/klubbar kunna ordna fina lokala tävlingar när den attityden finns? Lämna inte Bleckan ensam i helgen. Själv ursäktar jag mig med att jag klarade 18 min på testcykel idag innan knät började göra ont.

    SvaraRadera
  7. Jag är sliten av träning och tävlar på söndag. Självklart väljer jag bort DM. Tror inte sporten går under på grund av min frånvaro i Rättvik imorgon.

    SvaraRadera
  8. Nu börjar det bli action på Sveriges största cykelblogg, härligt!;-)

    SvaraRadera
  9. Öijer, du har helt fel inställning. Hur kan du veta att du blir 4:a? Jag tycker som Micke att man om möjligt ska försöka köra även de mindre tävlingarna. Om alla tänkte som dig skulle det inte finnas några små tävlingar kvar. Jag har plats i bilen om problemet sitter där :) /Bleckur

    SvaraRadera
  10. Som jag skrev, tävlar landsväg på söndag och tar det lugnt imorgon.
    Tack för inbjudan dock.

    SvaraRadera