Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2008-12-11

Träning, igen.

Körde i princip samma runda idag som igår. Fast baklänges. Och delen mellan hemmet och Skuggarvet skiljde sig åt. Pressade på lite mer idag än igår, men inte allt för hårt. Det är lättare att ligga högt i puls när man har sällskap, så mentalt tog jag nog i mer än vad det syntes på pulsklockan. Eftersom jag hade lite tidspress så körde jag direkt till dagis på slutet av träningen för att hämta Filip. Fruktade att det skulle bli en kall promenad hem, men det gick ganska bra.
Redan efter tre ganska korta pass tror jag att jag kan cykla igen. Nu ska jag försöka lära kroppen att tåla lite timmar också, sen kan jag dra igång ordentligt. Kände mig faktiskt lite sliten någon timme efter dagens träning, tror det kunde vara en biverkning av dagens klena kost.
På söndag blir det riktigt distanspass. Samling kl. 10 på postenparkeringen.

Här är Promenaden i Falun. Om jag skulle förlägga en landsvägstävling i Falun, så skulle jag lägga den på våren när björkarna precis fått löv och ha upploppet på denna vackra gata.

Här är Fiffi och jag på dagis, det var lite dåligt med ljus och mycket energi i Filip så ingen bild blev speciellt bra.

Dagens data:
Runda: Rostberg-Skuggarvet-Hobborn-Hosjö-Dagis
Tid: 1.32.26
Snittpuls: 149
Maxpuls: 168
Tid i zon 1(65-75% av maxpuls): 28.59
Tid över zon 1: 1.02.54
Tid under zon 1: 0.33
Stigningsmeter: 265
Snittemperatur: -3 grader.
Väder: snöfall och lite vind.

Till nästa pass ska jag nog ha fått på en hastighetssensor så jag kan mäta träningarna i distans också. Och snittfart. Hade lite tidspress idag och därför hann jag inte med det denna gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar