Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2008-12-15

Föredetting.

Jag vet inte varför, men jag känner mig som en jävla föredetting. Som någon slags idiot som fortsätter fast jag borde slutat för länge sedan. Trött som ett as också. Det hjälper nog mitt muntra sinneslag. Känner mig bara kass helt enkelt.
Måste nog skaffa någon ny cykeldel för att få upp humöret igen...

Skulle få Filip att somna hade jag tänkt.
Det här med att få honom att somna, han hade blivit jobbigare och jobbigare på kvällarna. Så jag har tänkt ut en plan. Det här skulle jag ju fixa lätt. I kväll satt jag vid hans säng i över en timme. Min egna gräns hade jag satt vid 45 minuter. Men han är ju för söt, så jag kunde stanna ett tag till.
Lite mer mjäkig farsa och han kommer aldrig att somna om kvällarna.

Hela dagen har jag saknat lust till det mesta och bara varit seg. Fick sovmorogon av min älskade fru i morse. Kanske var det som gjorde att jag blev trött och seg hela dagen? Sova är ju överskattat. Mat också för den delen. Men hon, frugan, är rätt bra på matbiten också. Faktiskt.
Inte som mig direkt. Haha.

Har kollat alla cykelsidorna idag igen. Inget kul har hänt. Mer än att Nys blev Belgiens idrottsman då. Undrar när någon svensk CX-åkare blir årets svenske idrottare?

Nästa steg för CX, i Sverige, är nog faktiskt en första internationell tävling. Det är dags nu. Om sporten skall fortsätta att utvecklas och för våra egna cyklisters skull behövs internationella cykeltävlingar. Detta gäller givetvis alla discipliner. Men jag vill bara tala om den som utvecklas. [smiley]
Om jag gissar hej vilt så tror jag att Sveriges första internationella CX-tävling kommer avgöras i Göteborg. Inte för att dom är bättre än någon annan. Men för att det är ett jäkla driv i gubbarna där nere. Om vi (läs: cykelsverige) vill hjälpa våra cyklister som vill satsa på CX så måste vi kunna erbjuda bra tävlingar där chansen finns att samla lite UCI-poäng. För trots att Darvell inte är lätt att övertala så är startpositionen viktig i CX. Speciellt utomlands där alla är jämnare och snabbare.
Här i Sverige skulle ju dom snabbaste kunna stå sist för att sedan lägga sig i omkörningsfil och göra upp om segern ändå. Utomlands finns det ingen omkörningsfil.
Och för att få starta längre fram än tvärsist så krävs poäng. Poäng får man i internationella tävlingar. Simpelt.

Om ingen annan gör det före, så arrangerar JAG Sveriges första internationella CX-tävling under säsongen 2010-2011. Ni är välkomna.

Vissa säger att min nivå har sjunkit sedan jag startade med bloggen. Att jag nu skiter ut inlägg istället för att, som förut, skriva mer genomtänkta saker. Andra hävdar och tror att sms-långa inlägg är det nya bajsbruna.
Själv blir jag ibland förbannad över dom där svinkorta inläggen som vissa kör med. Å andra sidan orkar jag inte läsa inlägg som är för långa heller.
Lagom är väl bäst helt enkelt.
Det här inlägget blir dock för långt. Men lev med det, jag har ju skrivit så många korta.

Som avslutning, vad ska jag ha som "dagens fråga" imorgon?

6 kommentarer:

  1. Vilket lag ska Magnus Darvell tävla för nästa år?

    SvaraRadera
  2. En fågel viskade att Darvell ska tävla för ett Ryskt lag vars säte visst ligger i Sibirien, och att Stevens visst står för material.

    SvaraRadera
  3. Ryktet säger att även Nilsson ska köra där...

    SvaraRadera
  4. Jag har hört att dom ska åka till Sibirien för att gifta sig, i smyg. Och sedan bo där tillsammans tills döden skiljer dom åt.

    SvaraRadera
  5. Så gulligt med Darvell och Nilsson. :)

    Lite för långt inlägg men utan sista stycket är längden bra. Tycker du håller bra kvalitet nu med, de korta inläggen är ju mest bilder på fina människor i olika storlekar så de tycker jag du ska fortsätta med. :)

    Klart du inte är en föredetting, se på Vervecken, han vinner ju cxtävlingar än idag och är mycket äldre än dig. Många år kvar.

    SvaraRadera
  6. Prova att plocka upp honom om han inte kan somna annars blir det en dålig vana. Upp och lek så somnar han snabbare. Brukar funka för mig iaf. :-)

    SvaraRadera