2019-11-10

Vintern är här och är det omöjligt att resa om man är många i familjen?


Hej och god morgon!

Kaminmannen här, äntligen är vintersäsongnen igång på riktigt med både plogbilar och möjligheten att få elda utan att det verkar konstigt. Idag åker nog fågelmaten ut i trädet också så att vi kan fågelskåda och hoppas på att rådjuren hittar hit.

Idag så ska vinterdäcken monteras på våra cyklar också innan vi drar ut på distans i det snöklädda landskapet. Vintern är här!

Igår så försökte vi kika på resor som man skulle kunna göra som två vuxna och fem barn. Helt omöjligt att få till. Vi har kollat Ving, Tui, Apollo, Solresor med flera och igår var vi även in på en resebyrå för att prata utan att dom kunde hitta något bra åt oss. De flesta resebolag erbjuder inte ens möjligheten i sina sökmotorer utan två vuxna och fyra barn verkar vara maxgränsen. Dessutom så verkar dom där extra barnen generera stora kostnader då det är billigare för oss att boka två resor (1 vuxen + 2 barn och 1 vuxen och 3 barn) än att vi försöker oss på att slå ihop det till en resa för hela familjen annorlunda. Dessutom så innebär det ju att vi dels får sitta utspritt på planet och riskerar att bo långt ifrån varandra på hotellet. Det verkar som sagt snudd på omöjligt att få till något vettigt i ett paket. Någon annan som upplevt samma sak och hittat en bra väg framåt?

Nu ska vi ta och rulla vidare här, samling om en timme, vi ska byta om, byta däck och helst dokumentera allt till blogg och vlog sedan.

2 kommentarer:

  1. Varför köpa resa av ett resebolag?
    Finn billigaste flygbiljetter på momondo.se och boka sedan direkt av flygbolaget. Hotell bokar ni på booking.com

    SvaraRadera
  2. Eller så bokar man direkt på hotellet. Det kan vara billigare än booking ibland. Bor med 40 % rabatt på GC nu i november :-)

    SvaraRadera