Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2019-10-17

Bra köttning, dags för tester och ny videodagbok!

Hej och god morgon från Gamla Grycksbovägen!

Igår så hade jag en ganska så rivig hempendling. Dels blåste det ju motvind och dessutom så hade jag rätt bråttom vilket gjorde att jag höll en hög intensitet. Eller var den hög? 84% av max är ändå helt okej tycker jag. Speciellt med tanke på att det inte var med någon uppvärmning och det var lite trafik i början och slutet att ta hänsyn till. Så ett bra pass var det alla gånger. Jodå, vilomånaden går bra!

Som ni kan se i bilden nedan så stiger pulsen sakta men säkert allt eftersom jag blev mer och mer uppvärmd. Snittpulsen var 163 och den högsta var 172. Då ska jag ändå ha en maxpuls på ungefär 194 så det lär finnas lite mer att plocka fram vid behov.

Just det där med att plocka fram det lilla extra ska jag öva på i vinter har jag tänkt, tycker att jag liksom inte riktigt fått ut allt ur kroppen denna säsong och skulle vilja känna under nästa år att jag faktiskt kan få ut lite mer. Så gårdagen var väl ett bra test inför det.

Apropå test så tänkte jag börja min vinterträning med några test, hur mycket ser ni inte fram emot det då? Jag är sjukt taggad i alla fall. Maxtest är ju bara så kul! Har inga förhoppningar om att ta några rekord, men tester gör man ju för att mäta sin status vid det aktuella testtillfället.

På YouTube så har jag passerat 1500 följare och firar detta med en ny vlog. Jag är faktiskt lite smånöjd med några sekvenser i vloggen, kring hur jag klippte ihop klippen. Lite märkligt kanske, men dom satt liksom bra. Nåväl, jag hoppas att ni gillar videos för det kommer jag att fortsätta med. Givetvis också detta dagliga bloggande, bara att hänga med!


Lite Garmin-data kan ni få också, detta från gårdagens hemcykling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar