Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2019-09-09

Jag blir bättre!



Hej och god kväll!

Har kommit hem från jobbet, duschat och startat en maskin med tvätt. Det har blivit ett par skitiga rundor då det regnade både på väg till jobbet och nu också på väg hem från jobbet. Men imorgon ska det inte regna! Hade väl i och för sig inte så mycket emot att det regnade idag heller, jag höll värmen och hade med mig extra kläder för hemresan. Letade dock i morse efter mina regnhandskar utan att hitta dom, men i skåpet på jobbet fann jag dom. Slutet gott, allting gott.

Fick ju därmed också ihop 122 minuter och 37 sekunders träningstid rätt in i träningsdagboken. Har planerat fyra dagar med cykling denna arbetsvecka och hoppas därmed återhämta mina ben lite snabbare än om jag vilat eller kört hårt. Planen är än så länge alltså bara att köra i distansfart och se hur det känns dag för dag. Nu på kvällen när jag kom hem så kände jag mig mycket bättre än vad jag gjorde i morse. Det är väl kanske naturligt i och för sig, men jag känner mig också bättre än vad jag gjorde igår kväll. Så jag vill tro att det går åt rätt håll nu. Vaderna är smidiga som stenar, men lyckades stretcha dom något åtminstone, så det är förhoppningsvis ett par något längre stenar imorgon bitti. Planen är nu att cykla och stretcha mig tillbaka till cyklist igen.

Tycker ändå att det funkar bra att cykla, så skönt att liksom känna sig fri. När jag går så är det jobbigare och benen är stela och ömmar. Men väl på cykeln så är jag i princip obehindrad. Bådar gott inför helgens tävlande. Vet annars att jag efter en hård löpning lätt kan vara sliten i benen över en vecka. Men hoppas går ju.

Slutet gott, allting gott. Får se nu om jag slipper hålla i mig i väggarna och sätta bägge fötterna på varje trappsteg imorgon bitti när jag ska ner från övervåningen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar